Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

ΠΔΕ: Συνεργασία Περιφέρειας και Δήμων Δυτικής Ελλάδας για τη συμμετοχή στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

perifereia dutikis ellados pde perif

Με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Τουριστικής Ανάπτυξης, Παναγιώτη Σακελλαρόπουλου, πραγματοποιείται την Παρασκευή, 31 Μαΐου 2024 και ώρα 10.00 π.μ. στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου (Ν.Ε.Ο. Πατρών-Αθηνών 32) στην Πάτρα συνάντηση εργασίας με τους δέκα εννέα Δημάρχους της Δυτικής Ελλάδας, για το συντονισμό της συμμετοχής τους στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Σε σχετική πρόσκληση προς τους Δημάρχους, ο κ. Σακελλαρόπουλος επισημαίνει τις προσπάθειες της Περιφέρειας που επικεντρώνονται στη διαμόρφωση συνθηκών που θα καταστήσουν την Δυτική Ελλάδα πρωτοπόρα στην καινοτομία και τον βιωματικό – αυθεντικό τουρισμό.

Παράλληλα, ο Αντιπεριφερειάρχης τονίζει ότι η συμμετοχή των Δήμων στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθεί στο διάστημα 7-15 Σεπτεμβρίου 2024, αποτελεί μία μοναδική ευκαιρία να προβληθούν συντονισμένα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Δυτικής Ελλάδας και ειδικότερα η μοναδική ταυτότητα κάθε Δήμου, με τα επώνυμα τοπικά προϊόντα, τις καλές πρακτικές, τις πολιτιστικές και κοινωνικές καινοτομίες, καθώς επίσης τα επιχειρηματικά και στρατηγικά σχέδια που ο καθένας υλοποιεί, τα οποια συμβάλλουν στη βιώσιμη ανάπτυξη.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

This will close in 20 seconds