Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

Screenshot 2024 03 23 112319
locomotive cafe
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης Δυτ Ελλάδας με την Ένωση Ξενοδόχων Δυτικής Ηλείας

20240306 140355

Δ. Νικολακόπουλος: Κοινός βηματισμός με τους εκπρόσωπους του χώρου για την ανάδειξη της περιοχής μας ως Τουριστικού προορισμού

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης Δυτικής Ελλάδας, Δημήτρη Νικολάκοπουλου με τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ξενοδόχων Δυτικής Ηλείας.

Συνάντηση με τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ξενοδόχων Δυτικής Ηλείας πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, 5 Μαρτίου 2024, στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης Δυτικής Ελλάδας, Δημήτρη Νικολακοπούλου. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Αντώνης Μαυρόπουλος, ο αντιπρόεδρος κ. Χρύσανθος Μουρτζίνης, η γραμματέας κα Αθηνά Σούλη, το μέλος κ. Θεόδωρος Φλίγκος καθώς και ο συνεργάτης του κ. Νικολακόπουλου, Κώστας Τζαμαλούκας.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης έγινε παρουσίαση του προγράμματος τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (ΠΔΕ) για το 2024 και συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν την περιοχή με την μεγαλύτερη συγκέντρωση ξενοδοχειακών υποδομών στην Ηλεία.

Σε δήλωση του ο κ. Νικολακόπουλος υπογράμμισε πως: «Με τα μέλη της δραστήριας Ένωσης Ξενοδόχων Δυτικής Ηλείας είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε για πολλά και ενδιαφέροντα θέματα προκειμένου στο άμεσο μέλλον να αποκτήσουμε κοινό βηματισμό στους στόχους και τις επιδιώξεις μας με βασικότερο όλων την ανάδειξη της περιοχής μας ως Τουριστικού προορισμού.

Άλλωστε η συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων στον τομέα του Τουρισμού είναι το βασικό προαπαιτούμενος για να επιτευχθεί ο συγκεκριμένος στόχος. Πάνω σε αυτό το πλαίσιο συζητήσαμε για την περεταίρω αξιοποίηση του αεροδρομίου του Αράξου καθώς και για την ανάγκη δημιουργίας εκπαιδευτικών μονάδων στην περιοχή μας που θα αναδεικνύουν τουριστικά στελέχη και εξειδικευμένο προσωπικό. Στη χρήσιμη και ωφέλιμη συνάντηση αναφερθήκαμε και στον μελλοντικό προγραμματισμό για τη συμμετοχή της Ένωσης σε δράσεις της ΠΔΕ που αφορούν στην αξιοποίηση του OLYMPIAN LAND».

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

studiotselepiphotoidtautototes

Το φωτογραφείο είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει σύμφωνα με τις νέες προδιαγραφές όσον αφορά την έκδοση της νέας ταυτότητας

This will close in 20 seconds