Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
giannikopoulos
kea gif output R2qE26

Περιφ.Δυτ.Ελλάδας – Ενδιαφέρουσα εκδήλωση για την καινοτομία διοργανώνει την Κυριακή, ο Αντιπεριφερειάρχης, Φωκίων Ζαΐμης

zaimisfokionpde

«Καινοτομία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση» θα είναι το θέμα της εκδήλωσης που διοργανώνει ο Αντιπεριφερειάρχης,Φωκίων Ζαΐμης στο πλαίσιο της 8ης Έκθεσης Patras IQ την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023, στο Πανεπιστήμιο Πατρών.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Έρευνας και Καινοτομίας, ο οποίος είναι και μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής της «Patras IQ» Φωκίων Ζαΐμης συμβάλλουν στην προσπάθεια ανάπτυξης κρίσιμου ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος, τόσο στην ερευνητική κοινότητα όσο και στον παραγωγικό τομέα, μέσω της εφαρμογής καινοτόμων ιδεών για την ανάπτυξη νέων και τη βελτιστοποίηση υπαρχόντων προϊόντων και υπηρεσιών στο εθνικό και παγκόσμιο γίγνεσθαι.

 «Η αξιοποίηση της γνώσης, η  προώθηση της καινοτομίας, της τεχνολογίας και της επιχειρηματικότητας σε συνδυασμό με την συνεργασία φορέων, επιχειρηματιών και ευρύτερα της κοινωνίας μπορούν να συμβάλλουν στην οικονομική ανάπτυξη. Η ΠΔΕ υλοποιεί νέα προγράμματα & δράσεις ενώ έχουν ολοκληρωθεί όλες οι απαιτούμενες διαδικασίες από την πλευρά της Περιφέρειας ούτως ώστε να είναι έτοιμο το Ερευνητικό Κέντρο στη Δυτική Ελλάδα  για την ενίσχυση της έρευνας και καινοτομίας και την αξιοποίηση του επιστημονικού της δυναμικού», δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης.

Την εκδήλωση, η οποία θα γίνει την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023 στο Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών από τις 17:00 μέχρι τις 19:00 το απόγευμα, θα συντονίσει ο κ. Φωκίων Ζαΐμης. Επίσης, ομιλητές  θα είναι η Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Σπάτων Αρτέμιδας,Δήμητρα Αναγνωστοπούλου, ο Πρόεδρος του 10ου Περ. Τμήματος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Β/Δ Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας,Γιώργος Παππάς, ο Head of Smart Cities, OTE Group Διονύσιος Μαντάς και ο Σύμβουλος Γενικού Γραμματέα Αυτοδιοίκησης και Αποκέντρωσης, Υπουργείο Εσωτερικών Συντονιστής «Κέντρου Καινοτομίας για τις Γυναίκες» Δρ. Παντελής Νικολαΐδης.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

like us on facebook logo iliakanea

This will close in 20 seconds