Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Παρουσίαση στον Πύργο των έργων του ΕΣΠΑ της Προγραμματικής Περιόδου 2014-2020 την Τρίτη 04/06 στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πύργου

image 3 33

Εκδήλωση για τα έργα του ΕΣΠΑ της Προγραμματικής Περιόδου 2014-2020 στη Δυτική Ελλάδα, θα πραγματοποιήσει ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης και η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα», την Τρίτη 4 Ιουνίου στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πύργου, στις 11:00 το πρωί.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν με διαδραστικό τρόπο έργα που έχουν υλοποιηθεί στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Δυτικής Ελλάδας 2014-2020 και θα ακολουθήσει διάλογος.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδήλωσης, στις 11:45 θα γίνει ξενάγηση στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πύργου, θα ακολουθήσουν χαιρετισμοί από τον Περιφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη και τον Δήμαρχο Πύργου Στάθη Καννή και στη συνέχεια η παρουσίαση του προγράμματος από την προϊσταμένη ΕΥΔ ΠΔΕ, Ιωάννα Φαναριώτου.

Στη συνέχεια, θα γίνει προβολή έργων σε ζωντανή σύνδεση με δικαιούχους έργων, με συντονίστρια την δημοσιογράφο, Μαρία Ανδριέλου.

Στις 18:30 το απόγευμα θα γίνει παρουσίαση του έργου της χερσαίας ζώνης Κατακόλου και επίσκεψη στο Μουσείο Αρχαίας Τεχνολογίας Κατακόλου.

image 3 33

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos