Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

Screenshot 2024 03 23 112319
locomotive cafe
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Ποιες είναι οι πιο διαδεδομένες ερωτικές φαντασιώσεις

sex erotas zeugari

Οι τέσσερις πιο διαδεδομένες ερωτικές φαντασιώσεις

Οι άνδρες σκέφτονται το σεξ περισσότερο από τις γυναίκες και αυτό δεν είναι θέμα συζήτησης. Αυτό όμως που ενδιαφέρει τόσο τις γυναίκες όσο και τους ειδικούς, είναι τι ακριβώς συμβαίνει μέσα στο μυαλό μας και κυρίως στις φαντασιώσεις μας. Αν μη τι άλλο, δείχνουν πως λειτουργεί το υποσυνείδητό μας και πώς αυτό επηρεάζει τη λίμπιντο.

Οι τέσσερις πιο συχνές φαντασιώσεις των αντρών, είναι οι παρακάτω.

Τρίο

Το σεξ με δύο γυναίκες είναι από τα πιο συχνά που οι άντρες φαντασιώνονται, ακόμα κι αν οι περισσότεροι κάνουν πίσω όταν τελικά τους δοθεί κάποια ευκαιρία. Μερικοί άντρες θέλουν ακόμη και να βλέπουν τη σύντροφό τους με άλλη γυναίκα και οι ίδιοι να έχουν έναν πιο παθητικό ρόλο στο παιχνίδι.

Βοndage

Βγαλμένο μέσα από τις ταινίες και τα βιβλία, το «δέσιμο» είναι για αιώνες ένας από τους πιο συνηθισμένους τρόπους εκδήλωσης του σεξ. Το πιο επιθετικό σεξ -με συναίνεση πάντα- παίρνει τα ηνία και ανεβάζει την σεξουαλική διέγερση. Προφανώς και είναι στις τοπ φαντασιώσεις των ανδρών.

Δημόσια

Αρχικά να πούμε πως νομικά απαγορεύεται. Ωστόσο το σεξ δημόσια είναι ακόμα μία φαντασίωση που έχουν οι περισσότεροι άνδρες και ακόμη και οι γυναίκες. Αυτή η έκρηξη αδρεναλίνης που παίρνουν όταν φοβούνται ότι κάποιος μπορεί να τους δει ανά πάσα στιγμή, τους διεγείρει. Χώρια ότι πολλοί βρίσκουν σέξι το να παραβιάζουν τους κανόνες.

Roleplay

 Θυμάστε τον Ross από το Friends που ήθελε η Rachel να ντυθεί πριγκίπισσα Leia; Ο κόσμος απολαμβάνει τον/την σύντροφό τους να συμπεριφέρεται ως κάποιος που πάντα σκεφτόντουσαν. Είτε από τα κλασσικά με υπηρέτριες και νοσοκόμες, μέχρι κινηματογραφικούς ήρωες. Προφανώς η φαντασίωση ισχύει και για τα δύο φύλα.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

studiotselepiphotoidtautototes

Το φωτογραφείο είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει σύμφωνα με τις νέες προδιαγραφές όσον αφορά την έκδοση της νέας ταυτότητας

This will close in 20 seconds