Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

Screenshot 2024 03 23 112319
locomotive cafe
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Πουλάτε Ακίνητο; Τι να Κάνετε για μια Επιτυχημένη Πώληση

polisiakinito

Εάν βρίσκεστε στη διαδικασία να πουλήσετε το ακίνητό σας, πιθανότατα έχετε σκεφτεί τις οικονομικές απολαβές καθώς και πού θα επενδύσετε στη συνέχεια. Ωστόσο προτού φτάσετε στην ολοκλήρωση της πώλησης και πόσο μάλλον, μιας επιτυχημένης πώλησης, υπάρχουν βασικά βήματα που πρέπει να κάνετε που μπορούν να ενισχύσουν την ελκυστικότητα του σπιτιού σας, διασφαλίζοντας ότι λάβετε την καλύτερη δυνατή προσφορά στην αγορά ακινήτων. Εδώ, εστιάζουμε σε τρεις βασικές ενέργειες που πρέπει να κάνετε κατά την προετοιμασία του ακινήτου σας προς πώληση. 

Εξωτερικές Φθορές

Η πρώτη εντύπωση είναι καθοριστικής σημασίας στις περισσότερες αγορές και φυσικά η αγορά ακινήτων δεν αποτελεί κάποια εξαίρεση. Όταν οι πιθανοί αγοραστές οδηγηθούν στο ακίνητό σας, το εξωτερικό είναι το πρώτο πράγμα που βλέπουν. Αν συναντήσουν έντονες φθορές, όπως κατεστραμμένα πορτοπαράθυρα ή τέντες, τοίχους με υγρασία πιθανότατα αυτή η εικόνα θα τους αποτρέψει από το να μπουν μέσα και ακόμα και αν μπουν στο εσωτερικό θα έχουν ήδη σχηματίσει αρνητική γνώμη. Αφιερώστε κάποιο χρόνο στη συντήρηση του εξωτερικού του σπιτιού σας. Φροντίστε να αντικαταστήσετε τις φθαρμένες τέντες με καινούργιες απο τη nyfan.gr και να κάνετε τις απαραίτητες επισκευές στους τοίχους και στα παραθυρόφυλλα. Η αντικατάσταση των φθορών θα βελτιώσει την εικόνα του σπιτιού σας και έτσι θα παρακινεί θετικά τους αγοραστές απέναντι στην αγορά του.

Τεχνικές Επιδιορθώσεις

Και ενώ η αισθητικά καλή εικόνα του ακινήτου είναι πάρα πολύ σημαντική και η δομική ακεραιότητα δεν πρέπει επίσης να αμελείται. Ο όρος δομική ακεραιότητα, περιλαμβάνει μια σειρά από τεχνικά ζητήματα και αντίστοιχα από τεχνικές υπηρεσίες από το Arximastoras που πιθανότατα θα χρειαστούν για την καλή λειτουργία τους. Από τα ηλεκτρικά, τα υδραυλικά, τυχόν διαρροές, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι τα κυκλώματα του σπιτιού σας λειτουργούν σωστά. Ένας επαγγελματίας μπορεί να ελέγξει και να σας ενημερώσει για ελαττωματικές καλωδιώσεις, διαρροές σωλήνων ή αναποτελεσματική θέρμανση, πράγματα που θα μπορούσαν να αποθαρρύνουν τους πιθανούς αγοραστές ή να μειώσουν την αξία του ακινήτου σας. Ασχοληθείτε με την επισκευή τέτοιων προβλημάτων ακόμα και αν θεωρείται πως πρόκειται για περιττό έξοδο. η πιθανή μείωση της τιμής ή η αποτυχία πώλησης λόγω μη επισκευασμένων βλαβών μπορεί να σας κοστίσει τελικά περισσότερο.

Επαγγελματική Εκτίμηση Αξίας 

Μια εκτίμηση μπορεί να σας βοηθήσει να τιμολογήσετε το ακίνητό σας ρεαλιστικά, αποφεύγοντας τις διογκωμένες προσδοκίες ή την υποτιμολόγηση. Οι επαγγελματίες εκτιμητές της Your Home Sold λαμβάνουν υπόψη πολλούς παράγοντες, όπως η κατάσταση του σπιτιού σας, το μέρος που βρίσκεται, παρόμοιες πωλήσεις ακινήτων και οι συνθήκες της αγοράς. Η επαγγελματική αξιολόγηση προσφέρει επίσης μια αμερόληπτη γνώμη σχετικά με την αξία του ακινήτου για να μοιραστείτε με τους υποψήφιους αγοραστές. Αυτό μπορεί να ελαχιστοποιήσει το “παζάρι” επί της ζητούμενης τιμής και να επιταχύνει τη διαδικασία πώλησης.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

stamoulis anakainisi

This will close in 20 seconds