Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
giannikopoulos
kea gif output R2qE26

Προς νέο συλλαλητήριο οι αγρότες στην Ηλεία

SYNENTEYKSH OASH KINHTOPOIHSH 768x576

Ευρύ κάλεσμα σε όλους όσους ασχολούνται με τον πρωτογενή τομέα και συμμετοχή στην αυριανή κινητοποίηση που θα πραγματοποιηθεί στην Αμαλιάδα, πραγματοποίησαν χθες μέσω συνέντευξης τύπου που παραχώρησε στο Εργατικό Κέντρο Πύργου τα μέλη του ΔΣ της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ηλείας (ΟΑΣΗ).

Ο πρόεδρος της ΟΑΣΗ Θανάσης Βομπίρης εστίασε αρχικά στην ευρεία σύσκεψη της Ομοσπονδίας στην Ξυλοκέρα, όπου και συζητήθηκαν οι τρόποι κλιμάκωσης του αγώνα μετά και την τελευταία κινητοποίηση. Το σημείο που στάθηκε ιδιαίτερα ήταν η απόφαση που έλαβαν τα μέλη και δεν ήταν άλλη από το να οργανώσουν ένα μεγάλο συλλαλητήριο που θα ξεκινήσει αύριο στις 10 από τον κόμβο Αγίου Γεωργίου και θα συνεχιστεί με πορεία με τρακτέρ και αγροτικά αυτοκίνητα προς την Αμαλιάδα, εκεί όπου θα συναντηθούν με αγρότες του Κάμπου, θα συνενωθούν και θα συμμετέχουν στην κινητοποίηση όλων των φορέων έξω από το Πρωτοδικείο Αμαλιάδας.

ert

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo

This will close in 20 seconds