Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
giannikopoulos
kea gif output R2qE26

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΚΗ ΜΠΑΛΙΟΥΚΟΥ

mpalioukossakis μπαλιουκοςσακης

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα

Δημάρχου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων

Απολογισμό και προγραμματισμό υπαγορεύει η ανατολή κάθε νέου χρόνου ατομικά αλλά και συλλογικά. Ποιά θετικά στοιχεία χαρακτήρισαν τη χρονιά που τελειώνει, ποιά λάθη και παραλείψεις εντοπίστηκαν και το συμπέρασμα αυτής της διαδικασίας θα πρέπει να είναι η αφετηρία για τη νέα χρονιά.

Η πρόοδος και η ανάπτυξη της περιοχής μας θα είναι ο βασικός στόχος για το 2024, με όρους όμως ισότητας, δικαιοσύνης, αμεροληψίας και αντικειμενικότητας. Η πορεία μας θα είναι πάντα μαζί και πλάι με το δημότη μας με αγάπη, αλληλεγγύη, συνέπεια και σοβαρότητα. Θα προσπαθούμε διαρκώς να τους δημιουργούμε το αίσθημα της ασφάλειας και της εμπιστοσύνης, έτσι ώστε να νιώθουν ότι δεν είναι μόνοι και αβοήθητοι σε ό,τι τους τύχει κυρίως στους ανήμπορους, αδύναμους και άτυχους συνανθρώπους μας.

Η ευχή μας είναι ο καινούργιος χρόνος να φέρει πρώτα από όλα υγεία σε όλους, δύναμη για τον αγώνα της καθημερινότητας, αισιοδοξία και ελπίδα για το μέλλον.

Υγεία, χαρά, προκοπή και ασφάλεια ας χαρίζει η νέα χρονιά σε όλους μας.

Χρόνια πολλά, καλή χρονιά

Ευτυχισμένο και χαρούμενο το 2024

Ο Δήμαρχος

Σάκης Μπαλιούκος

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo

This will close in 20 seconds