Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

Screenshot 2024 03 23 112319
locomotive cafe
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Πύργος: Μπαίνει τάξη σε πλατείες και κοινόχρηστους χώρους

vitrinapyrgos

Στον άμεσο σχεδιασμό για την ευταξία σε πλατείες και πεζοδρόμους στον Πύργου προχωρά η δημοτική αρχή, καθώς πρόκειται να τεθεί σύντομα σε εφαρμογή η  απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων σύμφωνα με την ισχύουσα κανονιστική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου  για την ανάπτυξη των τραπεζοκαθισμάτων των καταστημάτων.

Η πρόθεση της δημοτικής αρχής γνωστοποιήθηκε προς στους ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων  που δραστηριοποιούνται στους κοινόχρηστους χώρους κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε μαζί τους χθες το μεσημέρι στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο ο Δήμαρχος Πύργου  Στάθης Καννής.

Από πλευράς Δήμου επίσης συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Μεσσαλάς, οι Αντιδήμαρχοι  Νώντας Κυριαζής, Νίκος Θεοδώρου, Βασίλης Παναγόπουλος και Δημήτρης Τζουανόπουλος.

Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται η απαγόρευση της διέλευσης των οχημάτων στο αμέσως επόμενο διάστημα. Θα υπάρξει ένας χρόνος προσαρμογής, όπως επεσήμανε ο κ. Καννής, αλλά μετά το πέρας της περιόδου αυτής,  η αστυνόμευση θα είναι ιδιαίτερα αυστηρή και θα επιβάλλονται πρόστιμα στους παραβάτες.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

like us on facebook logo iliakanea

This will close in 20 seconds