Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Πύργος – Δυναμική κινητοποίηση στο Νοσοκομείο

KINHTOPOIHSH ERGAZOMENWN NOSOKOMEIO 2 1024x768

Δυναμική κινητοποίηση στην είσοδο του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας «Ανδρέας Παπανδρέου» πραγματοποίησαν οι υπάλληλοί του, ζητώντας την κατάργηση οποιουδήποτε νομοσχεδίου που λειτουργεί εις βάρος τους και την ανανέωση των συμβάσεών τους ή την μονιμοποίησή τους στις μονάδες υγείας που όλο αυτό το διάστημα έχουν προσφέρει τα μέγιστα.

Ενδιαφέρον παρουσίασαν τα στοιχεία που ανέφερε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργηαζομένων κ. Γεωργίου, για το ποσοστό των συμβασιούχων στο νοσοκομείο που  φτάνει το 40% και κάλεσε τους πάντες να αναλογιστούν τι θα συμβεί σε περίπτωση που σταματήσουν οι συμβάσεις τους. Μάλιστα, υπογράμμισε πως το ποσοστό αυτό είναι ανάλογο και στην υπόλοιπη Ελλάδα και πως αν δεν υπάρξει ανανέωση συμβάσεων θα «βουλιάξει» το εθνικό σύστημα υγείας.

«Ενώ έχουμε μιλήσει για ενδυνάμωση, όσο περνάει ο καιρός βλέπουμε τελικά αποδυνάμωση και γινόμαστε ακόμα πιο φτωχοί σε ιατρικό προσωπικό. Ήδη έχουν εκφράσει και οι επικουρικοί ορθοπεδικοί την πρόθεση τους να μην ανανεώσουν τη σύμβασή τους, όπως και ένας ακόμα συνάδελφος χειρουργός. Αντιλαμβάνεστε πως δύο ακόμα κενά στα ήδη προβληματικά τμήματα του νοσοκομείου θα κάνουν την κατάσταση ακόμα χειρότερη», είπε ο Πρόεδρος ενώ ακολούθησαν τοποθετήσεις εκπροσώπων της ΠΟΕΔΗΝ της ΑΔΕΔΥ και Σωματείων Εργαζομένων από άλλους τομείς.

ert

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

thermo knauf

This will close in 20 seconds