Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

Πύργος – Εκδήλωση “Ανθρώπινες σχέσεις μικρών κοινωνιών”

Εκδήλωση Ανθοπυργος 1

Επιτυχημένη εκδήλωση πραγματοποίησε ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος του οικισμού “ΑΝΘΟΠΥΡΓΟΣ” στον Πύργο σχετικά με τις κοινωνικές και ανθρώπινες σχέσεις των μικρών κοινωνιών και την επίδρασή τους στη νέα γενιά.

 Την εκδήλωση άνοιξε η δραστήρια Πρόεδρος του Συλλόγου Χριστίνα Λαμπροπούλου.

Πρώτος εισηγητής ήταν ο φιλόλογος καθηγητής Σωκράτης Μάσσιας, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα με σαφήνεια και περιεκτικότητα, εστιάζοντας σε δύο κυρίως σημεία, στη ζοφερή κατάσταση που υπάρχει και επικρατεί στις ανθρώπινες σχέσεις των μικρών κοινωνιών όπως γειτονιές, οικισμοί, μικρά χωριά και στην επιτακτική ανάγκη ο σημερινός άνθρωπος να στραφεί και να προσανατολιστεί στις αιώνιες και ακατάλυτες αρχές και αξίες του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού και του νεότερου Ευρωπαϊκού Διαφωτισμού.

Στη συνέχεια έλαβε το λόγο η φιλόλογος και συγγραφέας, Κατερίνα Μητροπούλου, η οποία τόνισε την ευθύνη  που επωμίζονται οι γονείς και το συγγενικό και φιλικό περιβάλλον της οικογένειας στη διαμόρφωση και διάπλαση του χαρακτήρα των παιδιών.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 02 23 12 35 38 848

This will close in 20 seconds