Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Πύργος – Εκδήλωση Επαγγελματικού Προσανατολισμού: «Πάμε Πανεπιστήμιο – 7 βήματα για να πετύχεις τους στόχους σου» για μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς

almaafisa24

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ

«Πάμε Πανεπιστήμιο – 7 βήματα για να πετύχεις τους στόχους σου»

για μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς

Το φροντιστήριο «Άλμα», σε συνεργασία με την «Orientum – Σύμβουλοι Σταδιοδρομίας», στην προσπάθειά του να βοηθήσει τους μαθητές και τους γονείς τους σε σχέση με τον επαγγελματικό προσανατολισμό, διοργανώνει ανοιχτή εκδήλωση Επαγγελματικού Προσανατολισμού με τίτλο: «7 βήματα για να πετύχεις τους στόχους σου». Στόχος η αναλυτική πληροφόρηση για όλα τα τμήματα των ακαδημαϊκών ιδρυμάτων της χώρας  και την παροχή συμβουλών για τη σωστή πλοήγηση των μαθητών στο πολύπλοκο σύστημα της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Η εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024, 18:00–21:00, στο στο ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Π.Ε. ΗΛΕΙΑΣ (πρώην ΝΟΜΑΡΧΙΑ), οδός Μανωλοπούλου αρ. 47, απευθύνεται σε μαθητές όλων των τάξεων, γονείς μαθητών και εκπαιδευτικούς της Β’βάθμιας εκπαίδευσης, που επιθυμούν να πάρουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει τις εξής θεματικές ενότητες:

  • Η νοοτροπία της ανάπτυξης
  • Κίνητρα για να πετύχω τους στόχους μου
  • Πώς οργανώνω σωστά τον χρόνο μου
  • Πώς επιλέγω σχολή και επάγγελμα
  • Αναλυτική παρουσίαση Πανεπιστημίων
  • Έξυπνα μεταπτυχιακά
  • Αλλαγές στην εκπαίδευση
  • Πώς να ενισχύσω τις σπουδές μου
  • Τι ζητά η αγορά εργασίας
  • Επαγγέλματα με ζήτηση στο μέλλον

Εισηγητές:

Ο κ. Νίκος Παυλάκος, Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού MSc. και Ιδρυτής της Εταιρείας Orientum“. Από το 2006 και έπειτα, συγγράφει μαζί με την ερευνητική του ομάδα, το βιβλίο «ΠΑΜΕ.. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ», και επιβλέπει την κατασκευή και προσαρμογή των ψυχομετρικών εργαλείων που κατασκευάζει η εταιρεία.

Η κα Σταυρούλα Αγγελοπούλου, Σύμβουλος Σπουδών και μέλος της επιστημονικής και συγγραφικής ομάδας του βιβλίου «ΠΑΜΕ.. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ», που εκδίδεται κάθε χρόνο.

Επίσης στην εκδήλωση θα παραστούν εκπρόσωποι από την Ελληνική Αστυνομία και το Πυροσβεστικό Σώμα Ηλείας με ουσιαστικές αναφορές για τις αντίστοιχες σχολές.

almaafisa24

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 06 17 09 55 56 284 οδειο24

This will close in 20 seconds