Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
giannikopoulos
kea gif output R2qE26

Πύργος: Η Ημέρα Τιμής των αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας 

image 53 4

 Η Ημέρα Τιμής των αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας σήμερα ανήμερα της εορτής των Αγίων Πάντων

Κάθε χρόνο, η εορτή των Αγίων Πάντων, αφιερώνεται από την Ελληνική Αστυνομία ως Ημέρα Τιμής στους αποστράτους της. Για το σκοπό αυτό, τελέστηκαν σήμερα (30-6-2024), δοξολογίες σε Ιερούς Ναούς, στις έδρες των Διευθύνσεων Αστυνομίας, της Περιφέρειάς μας.

Παράλληλα, αναγνώστηκε η ημερήσια διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Δημήτριου Μάλλιου και εκφωνήθηκαν λόγοι από εκπροσώπους συνδέσμων, ενώσεων και συλλόγων εν αποστρατεία αστυνομικών, ενώ ακολούθησαν και λιτές εκδηλώσεις προς τιμήν των αποστράτων.

Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους στις έδρες των Διευθύνσεων Αστυνομίας της Δυτικής Ελλάδας (Πάτρα, Αγρίνιο, Πύργος, Μεσολόγγι) οι Θρησκευτικές, Πολιτικές και Στρατιωτικές Αρχές,  οι επικεφαλείς και αντπροσωπείες των Σωμάτων Ασφάλειας, τα προεδρεία των συνδέσμων, ενώσεων και συλλόγων εν αποστρατεία και εν ενεργεία αστυνομικών και πολιτικών υπαλλήλων, καθώς και Επίτιμοι Ανώτατοι Αξιωματικοί ε.α. της Ελληνικής Αστυνομίας και των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo

This will close in 20 seconds