Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Φεστιβάλ Ολυμπίας: Ολοκληρώθηκε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Λυρικοί Μικρομηκάδες”

Λυρικοί Μικρομηκάδες Νο3 4

Ολοκληρώθηκε στην Αθήνα, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, την Κυριακή 26 Νοεμβρίου η δεύτερη φάση του εκπαιδευτικού προγράμματος “Λυρικοί Μικρομηκάδες” (η πρώτη είχε γίνει στις αρχές Νοεμβρίου στον Πύργο), που οργάνωσαν Φεστιβάλ Ολυμπίας και η Εθνική Λυρική Σκηνή και στο οποίο έλαβαν μέρος 15 μαθήτριες από Γυμνάσια του Πύργου, της Αμαλιάδας και του Βουνάργου.

Λυρικοί Μικρομηκάδες Νο3 32

Με εκπαιδεύτριες την συνθέτρια Δήμητρα Τρυπάνη και την ηθοποιό Ηρώ Μπέζου, τα παιδιά τραγούδησαν και ηχογράφησαν μια μίνι υβριδική όπερα, την οποία στη συνέχεια μετασχημάτισαν σε μια μικρού μήκους ταινία με την καθοδήγηση του σκηνοθέτη, Αλέξανδρου Βούλγαρη (The Boy).

Το πρόγραμμα εντάσσεται στις προφεστιβαλικές δραστηριότητες και η ταινία που γυρίστηκε με τα παιδιά θα προβληθεί στην Τελετή Έναρξης του 26ου Φεστιβάλ Ολυμπίας στο θέατρο Απόλλων Πύργου το προσεχές Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 20:00.

Οι φωτογραφίες

είναι από τα γυρίσματα της ταινίας

στην Εθνική Λυρική Σκηνή.

Λυρικοί Μικρομηκάδες Νο3 1

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

thermo knauf

This will close in 20 seconds