Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

Πύργος: Ολοκληρώθηκαν τα βιωματικά εργαστήρια για γονείς και παιδιά

γφεασγ

Από το Κέντρο Πρόληψης Παρεμβάσεις στην Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Πύργου

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Πύργου γέμισε…φάλαινες! Στο 5ο και τελευταίο βιωματικό εργαστήρι για γονείς και παιδιά Α΄,Β΄ και Γ΄Δημοτικού, με τη βοήθεια του παραμυθιού “Αν θέλεις να δεις φάλαινα” κυνηγήσαμε τα όνειρά μας, μόνο και μόνο για να συνειδητοποιήσουμε ότι τίποτα δεν είναι απραγματοποίητο όταν μπορείς να βλέπεις την ομορφιά και την καλοσύνη μέσα σου και γύρω σου.

Και σε αυτό τον κύκλο των 5 εργαστηρίων που ολοκληρώθηκε, μοιραστήκαμε τις πιο όμορφες και γλυκιές στιγμές. Αναζητήσαμε την ευτυχία, γευτήκαμε την πιο νόστιμη Πετρόσουπα, είπαμε όχι σε όλα όσα δε θέλουμε, εξερευνήσαμε χωρίς φόβο τη ντουλάπα μας μα πάνω απ΄όλα γίναμε ομάδα.

Το Κέντρο Πρόληψης Παρεμβάσεις και η συντονίστρια των εργαστηρίων, κ.Χαντζηκωνσταντίνου Σωτηρία, ψυχολόγος θα ήθελαν να ευχαριστήσουν από καρδιάς όσες και όσους συμμετείχαν και ιδιαίτερα την κ. Νίκη Κατσιάπη που μας άνοιξε την φιλόξενη και ζεστή αγκαλιά της Βιβλιοθήκης!

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 02 23 12 35 38 848

This will close in 20 seconds