Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
85wrxz
KUBOTA BOUFARDEAS il 1 750x150 1

Σε λειτουργία τα νέα υπερσύγχρονα γραφεία της Πυροσβεστικής Πύργου

pyrosvneagrafeiapyrgo

Πυροσβεστική Πύργου: Σε λειτουργία από σήμερα τα νέα υπερσύγχρονα γραφεία

Παρουσία του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγου, Γεώργιου Πουρνάρα και όλων των ανώτερων αξιωματικών του ίδιου Σώματος από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας έγιναν, λίγο πριν το μεσημέρι σήμερα ,τα εγκαίνια των νέων σύγχρονων γραφείων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου.

Παράλληλα, δόθηκε η ευκαιρία για συζήτηση και ενημέρωση πάνω στα θέματα που απασχολούν την υπηρεσία σε επίπεδο Νομού, αλλά και για γενικότερα θέματα Πολιτικής Προστασίας αφού παρευρέθηκε στην εκδήλωση και ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας, Βασίλης Γιαννόπουλος.

Την τελετή των εγκαινίων τίμησαν ακόμη ο Μητροπολίτης Ηλείας Αθανάσιος, οι βουλευτές Ανδρέας Νικολακόπουλος και Διονύσης Καλαματιανός, εκπρόσωποι της 117 Π.Μ και της ΣΕΤΤΗΛ ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού – Τουρισμού Νίκος Κοροβέσης αρκετοί Δήμαρχοι της Ηλείας, ο Αστυνομικός Δντης Ηλείας Γιώργος Σωτηρόπουλο, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ηλείας Σπύρος Πολίτης κ.α

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

toponztisar

This will close in 20 seconds