Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

 Σε πρώτο πλάνο η τουριστική ανάπτυξη του Δήμου κατά τη συνάντηση του Δημάρχου Χρήστου Χριστοδουλόπουλου με την υφ. Τουρισμού Έλενα Ράπτη

συνάντηση του Δημάρχου Χρήστου Χριστοδουλόπουλου με την υφ. Τουρισμού Έλενα Ράπτη

Μία ακόμα εποικοδομητική συνάντηση, αυτή την φορά με την υφυπουργό Τουρισμού κα Έλενα Ράπτη, είχε στην Αθήνα ο Δήμαρχος ‘Ηλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος Ο κύριος Χριστοδουλόπουλος έθεσε στην Υφυπουργό ένα καταρτισμένο σχέδιο για την ανάπτυξη του Δήμου Ήλιδας στον τομέα του τουρισμού, μέσα στα επόμενα σχέδιο, μέσω του οποίου αναδεικνύονται όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας.

Στο σχέδιο παρουσιάστηκε αναλυτικά το πρόγραμμα εξωστρέφειας και τουριστικής προβολής, που θα επιδιώξει ο Δήμος μας μέσα στο επόμενο διάστημα. Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Ήλιδας αμέσως μετά τη συνάντησή τους: «Παρουσίασα στην κυρία Ράπτη βήμα προς βήμα τα σημεία του προγράμματός μας πάνω στο κρίσιμο θέμα της ανάπτυξης του τουρισμού, την οποία και θα επιδιώξουμε ως βασικό πυλώνα της πολιτικής μας καθ’ όλη τη διάρκεια της πενταετίας».

Από την πλευρά της υ Υφυπουργός Τουρισμού επεσήμανε τα εξής: «Παρουσίασα στον κύριο Χριστοδουλόπουλο όλα τα εργαλεία που μπορούν οι φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης να αξιοποιήσουν, ώστε να πετύχουν τους στόχους τους για την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της περιοχής τους, σε συνδυασμό με την ανάγκη για αναβάθμιση των γνώσεων και δεξιοτήτων όσων εργάζονται ή επιθυμούν να εργαστούν στον τομέα του τουρισμού. Συμφωνήσαμε και οι δύο στη συνέχιση της συνεργασίας μας, για την επίτευξη του βέλτιστου αποτελέσματος για το Δήμο Ήλιδας».

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 02 23 12 35 38 848

This will close in 20 seconds