Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

Screenshot 2024 03 23 112319
locomotive cafe
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Σημαντική ενίσχυση για τους καλοκαιρινούς μήνες με 15 δόκιμους αστυφύλακες για τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας

astynomikh deiythinsi ilias

Με πολύ σημαντική ενίσχυση σε προσωπικό αναμένεται να κυλήσουν οι φετινοί καλοκαιρινοί μήνες για τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας καθώς το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοίνωσε ότι η Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας θα ενισχυθεί με δεκαπέντε (15) νέους δόκιμους αστυφύλακες, όταν τα προηγούμενα χρόνια η ενίσχυση περιοριζόταν σε μόλις δύο θέσεις δοκίμων!

Συγκεκριμένα, οι δόκιμοι πρωτοετείς αστυφύλακες αμέσως μετά την έξοδό τους από τη Σχολή, στα μέσα Απριλίου, θα στελεχώσουν υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας έως τα μέσα του Σεπτεμβρίου, παρέχοντας σημαντική ενίσχυση ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες που αυξάνεται ο πληθυσμός στο νομό, λόγω τουρισμού και είναι αναγκαία η αυξημένη αστυνόμευση για την αντιμετώπιση των παραβατικών περιστατικών.

Να σημειωθεί πως για την συγκεκριμένη απόφαση ξαθοριστική ήταν και η συμβολή Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Ανδρέα Νικολακόπουλου.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

stamoulis anakainisi

This will close in 20 seconds