Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
giannikopoulos
kea gif output R2qE26

Σκυλί υποσιτισμένο περιφερόταν αβοήθητο – Το εντόπισε η Φιλοζωϊκή Κρεστένων

ghcjkmdg

Η Φιλοζωϊκή Κρεστένων το εντόπισε και προσπαθεί να του παράσχει κάθε βοήθεια. Για το θέμα εξέδωσε και ανακοίνωση όπου αναφέρει:

Δεν υπάρχει μέρα χωρίς να βρούμε ένα ζώο σε τραγική κατάσταση.

Ένα ζώο φάντασμα για όσους το είδαν , ένα κοριτσακι ούτε 6 κιλά κυνηγόσκυλο,ένας σκελετός στην κυριολεξία, σαστισμένο μέσα στον περιφερειακό δρόμο Κρεστενων ,έναν δρόμο ταχείας κυκλοφορίας με κίνδυνο να το σκοτώσουν τα αυτοκίνητα..

Μέλος της ομάδας μας περνούσε από το σημείο και με υπομονή κατάφερε να το πιάσει και να του δώσουμε ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο..

Ήταν μετρημένες οι ώρες του στον δρόμο ..

Είτε από τροχαίο..

Είτε από ασιτία ..

Έγινε ελενγχος για τσιπ και δεν έχει ,μεταφέρεται σε κτηνιατρείο για να γίνουν τα πάντα από ιατρικές εξετάσεις γιατί το ζώο είναι σε τραγική κατασταση..

Το ζώο είναι σε τρομερή απίσχναση από την ασιτία ..

Της υποσχεθηκαμε σήμερα όπως υποσχόμαστε πάντα σε όλα τα ζώα που διασώζονται ότι θα την κάνουμε μια κούκλα όπως της αξίζει !

Η κατάσταση πλέον είναι ανεξέλεγκτη,και κάθε μέρα διασώζονται ζώα σε τραγική κατασταση και τα βάρη που σηκώνει ο σύλλογος μας είναι τεράστια ..

Παρακαλω οποίος επιθυμεί να στηρίξει το έργο του συλλόγου μας και την αδιάκοπη προσπάθεια μας για αυτές τις ψυχές δίνεται λογαριασμος :

📌Αν επιθυμείτε να βοηθήσετε τους σκοπούς του Συλλόγου μας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λογαριασμό μας στην Τράπεζα Πειραιώς:

5531-093883-962 EUR

ΙΒΑΝ GR77 0172 5310 0055 3109 3883 962

Δικαιούχος: 14845561 Φιλοζωικός Σύλλογος Kρεστένων Νοιάζομαι

ghcjkmdg

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo

This will close in 20 seconds