Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mpevoudas 6x10 pasxa 2023(2)
devve 3x10 pasxa 2023 copy
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Stefanos LLC, Ltd, S.A etc. Κι άλλα λάθη;

ripes iliakanea

-Τώρα εμείς τα είπαμε, έναν λογιστή, έναν νομικό φοροτεχνικό, έναν κάτι, ρε παιδί μου, δεν μπορεί να μην έχει ολόκληρο κόμμα και ολόκληρος αρχηγός εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ. Από τον Σεπτέμβριο μέχρι σήμερα έξι μήνες πέρασαν και ο Μπερλουσκόνι να ήταν (που δεν είναι) θα τα είχε βολέψει με τις εταιρείες του ο Κασσελάκης, δεν είναι δα και τόσο δύσκολο. Ο νόμος είναι νόμος, είπαμε, οπότε… στείλτες τις κωλοεταιρείες να τελειώνουμε.

Κι άλλα λάθη;

-Μια πηγή μου, φιδίσια, από αυτές που διαθέτει ο κάθε δημοσιογράφος που σέβεται τον εαυτό του, μου λέει ότι «του φουκαρά του προέδρου Σ.Κ. του τα έχουν μπερδέψει και μάλιστα σε σημείο επικίνδυνο, αφού του πουλάνε εταιρείες του εικονικά, δηλαδή στην ουσία δεν τις πουλάνε και αυτό πια παραπάει». Εγώ δεν ξέρω και δεν πιστεύω ότι ο Στέφανος κάνει τέτοια, αλλά ξαναλέω στην πολιτική -ειδικά όταν είσαι πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, που στο παρελθόν έχει μια μανία με τις «αποκαλύψεις», τις offshore κ.λπ.- καλό θα ήταν να είσαι δυο φορές προσεκτικός. Άλλωστε, είπαμε, ο άνθρωπος επιχειρηματίας ήταν, δεν είπαμε ότι δεν μπορούσε να έχει ό,τι εταιρείες ήθελε, ειδικά στη ναυτιλία που είναι σχεδόν όλα offshore.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo 1tselepistudio photo

This will close in 20 seconds