Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Στην Αρχαία Ολυμπία ο Ιωάννης Μελισσανίδης την Πέμπτη 1/2/2024 

melissanidis ioannis

Στην Αρχαία Ολυμπία θα βρεθεί ο Ιωάννης Μελισσανίδης την Πέμπτη 1/2/2024 όπου θα παρουσιάσει το πρόγραμμα της δράσης «Δύναμη του Ονείρου» στις 12.00 στην αίθουσα της Ολυμπιακής Ακαδημίας.

Ο σπουδαίος Έλληνας Ολυμπιονίκης και το Ίδρυμα Ευγενία Σμυρναίου Αναστασιάδου με την χορηγική υποστήριξη της  Anastassiadis Group, ενώνουν τις δυνάμεις τους σ’ ένα ξεχωριστό εγχείρημα με σκοπό την έμπνευση των νέων για την επίτευξη των στόχων τους. 

Με αφορμή τους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες και την συμπλήρωση 28 χρόνων από την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου του στην Ατλάντα, ο Ιωάννης Μελισσανίδης και οι ομάδες των δυο φορέων θα επισκεφθούν σχολεία σε ακριτικά νησιά και απομακρυσμένα χωριά και θα συζητήσουν για την σπουδαία «Δύναμη του Ονείρου» που μπορεί να γίνει κινητήριος μοχλός για την επίτευξη κάθε στόχου παρά τις φαινομενικές αντίξοες συνθήκες. 

Μετά την παρουσίαση στην Αρχαία Ολυμπία θα ακολουθήσουν οι επόμενοι προορισμοί όπως το Σουφλί, το Διδυμότειχο, η Ρόδος, το Καστελόριζο, η Θεσσαλονίκη, οι Λειψοί κ.α.

Η ομιλία είναι εμπνευσμένη από την ιστορία του ίδιου του αθλητή ο οποίος κατάφερε με την επιμονή και την αυτόφωτη δύναμή του να κερδίσει το πρώτο χρυσό μετάλλιο στις
ασκήσεις εδάφους, με 9.850 βαθμούς, αγγίζοντας το τέλειο (perfect ten) χαρίζοντας στην Ελλάδα την πρώτη νίκη στη γυμναστική, από το 1906.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

This will close in 20 seconds