Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Στην ετήσια γενική συνέλευση του World Heart Federation

logo 1

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του Πανελληνίου Συνδέσμου Πασχόντων από Καρδιοπάθειες, ο Σύνδεσμος, διά του Προέδρου αυτού κ. Κωνσταντίνου Χόρτη, μετείχε, επίσημα προσκεκλημένος, στην ετήσια γενική συνέλευση του World Heart Federation, η οποία διεξήχθη κατά το διάστημα 24 – 26 Μαΐου 2024, στη Γενεύη της Ελβετίας, στις εγκαταστάσεις του Biotech Campus. Παράλληλα, κατά την τελευταία ημέρα της συνέλευσης ο κ. Χόρτης μετείχε, επίσης κατόπιν προσκλήσεως, στην κοινή συνεδρίαση η οποία έλαβε χώρα στο συνεδριακό κέντρο με την Non-communicable Diseases Alliance, της οποίας αποτελούμε εταίρο. Θέμα της συνάντησης υπήρξε ο συντονισμός της δραστηριότητας των δύο διεθνών οργανισμών ενόψει της παγκόσμιας συνέλευσης του Διεθνούς Οργανισμού Υγείας (WHO).    

Κατά τη Δευτέρα, 27 Μαΐου, μετείχε ακόμη σε εκδήλωση που διοργανώθηκε στις εγκαταστάσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Εκκλησιών, στη Γενεύη, η οποία συνδιοργανώθηκε από το Global ARCH ORG., το φορέα Children’s Heart Link και άλλες διεθνείς οργανώσεις οι οποίες κινούνται στο χώρο των χρονίων παθήσεων, με θέμα την έγκαιρη αντιμετώπιση και αποκατάσταση των συγγενών καρδιοπαθειών και των ρευματοειδών βαλβιδοπαθειών, τον προγεννητικό έλεγχο κ.τ.λ.  

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στον πρόεδρο του Συνδέσμου κ. Κων. Χόρτη, στο τηλ. 6975592614 είτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα kardiopatheia.gr.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos