Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Στην Ηλεία το Σάββατο 11 Μαΐου ο Ανδρέας Σπυρόπουλος, Γραμματέας ΚΠΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής

spiropoulos new

Το Σάββατο 11 Μαΐου ο Ανδρέας Σπυρόπουλος, Γραμματέας ΚΠΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής θα επισκεφθεί τον Νομό Ηλείας. Η περιοδεία του ξεκινά από την λαϊκή αγορά Αμαλιάδας στις 10:30. Στη συνέχεια, στις 12:00 θα πραγματοποιήσει περιοδεία στη λαϊκή αγορά και στα καταστήματα του Πύργου. Θα ακολουθήσει συνάντηση με τον Δήμαρχο Πύργου κ. Στάθη Καννή στις 14:00. Το ίδιο απόγευμα θα συναντηθεί και με τον Δήμαρχο Ανδρίτσαινας – Κρεστένων κ. Σάκη Μπαλιούκο στις 18:00.

instagram

Η περιοδεία του Σαββάτου θα ολοκληρωθεί με ομιλία στον Πύργο στις 19:00 στην ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδος(Μανωλοπούλου & Μαγνησίας, Πύργος)

Η περιοδεία του υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Σπυρόπουλου θα συνεχιστεί και την Κυριακή 12 Μαΐου.

Θα ξεκινήσει με συνάντηση με τον Δήμαρχο Ήλιδας κ. Χρήστο Χριστοδουλόπουλο στις 10:30 καιθα ακολουθήσει ομιλία στην Αμαλιάδα στις 11:00 στο Εργατικό Κέντρο Αμαλιάδας (Κουμουνδούρου 24, Αμαλιάδα)

spiropoulos new

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo

This will close in 20 seconds