Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

Στήριξη στους πολίτες της Ζακύνθου

image 24 40

Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας: Στήριξη στους πολίτες της Ζακύνθου με τη συνδρομή στις διαδικασίες ανεφοδιασμού με νερό οικιών και επιχειρήσεων


Στη Ζάκυνθο υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Ζακύνθου Γιώργος Στασινόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας & Αναπληρωτης Δημάρχου σε θέματα Πολιτικής Προστασίας Αγαπητός Βίτσος στελέχη της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας.

Βρίσκονται στη Ζάκυνθο να συνδράμουν τις διαδικασίες ανεφοδιασμού με νερό οικιών και επιχειρήσεων. Συζήτησαν με τον Δήμαρχο την δημιουργία Δημοτικής Εθελοντικής Ομάδας στα πρότυπα εκείνης του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας.

Από την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2 οχήματα της πολιτικής προστασίας του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας και 4 άτομα εκ του προσωπικού βρέθηκαν στο νησί της Ζακύνθου, ενισχύοντας τις προσπάθειες του δήμου για ανεφοδιασμό νερού σε οικείες και επιχειρήσεις.

Ο Γιώργος Καρανικολός με τον Κυριάκο Βασιλάρα με το “Αρχαία Ολυμπία 2” και ο Παναγιώτης Γαλανόπουλος με τον Δημήτρη Σπηλιόπουλο με το “Αρχαία Ολυμπία 1” και τα δύο βυτιοφόρα χωρητικότητας 500 και 750 λίτρων νερού, αντίστοιχα.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

iliakanealikeusomfacebook

This will close in 20 seconds