Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

Screenshot 2024 03 23 112319
locomotive cafe
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Στις κάλπες προσέρχονται οι δήμοι της ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας

ekloges dimoskopisi

Στις κάλπες προσέρχονται σήμερα οι δήμοι της ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας για την ανάδειξη του νέου 21μελούς Δ.Σ. με τον νυν πρόεδρο και δήμαρχο Καλαβρύτων, Θανάση Παπαδόπουλο και τον δήμαρχο Θέρμου, Σπύρο Κωνσταντάρα να ερίζουν για την προεδρία σε μια εκλογική μάχη που όπως αναλύουν οι εκτιμητές αναμένεται να εξελιχθεί σε ντέρμπι και τον δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη να συμπληρώνει την τριάδα των υποψηφίων.

Στη γενική συνέλευση της ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας, στην οποία σύμφωνα με την εγκύκλιο που εξέδωσε το Υπουργείο Εσωτερικών θα συμμετέχουν 125 αντιπρόσωποι (19 ∆ήμαρχοι και 106 ∆ημοτικοί Σύμβουλοι) των Δήμων της περιοχής.

Βάσει της εγκυκλίου, οι ∆ήμοι της Ηλείας εκλέγουν τον εξής αριθμό αντιπροσώπων: Δήμος Πύργου 8 (ο Δήμαρχος και 7 Δημοτικοί Σύμβουλοι), Δήμος Ήλιδας 6 (ο Δήμαρχος + 5), Δήμος Ανδραβίδας – Κυλλήνης 5 (ο Δήμαρχος + 4), Δήμος Πηνειού 5 (ο Δήμαρχος + 4), Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας 3 (ο Δήμαρχος + 2), Δήμος Ανδρίτσαινας – Κρεστένων 3 (ο Δήμαρχος + 2), Δήμος Ζαχάρως 2 (ο Δήμαρχος + 1).

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

stamoulis anakainisi

This will close in 20 seconds