Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Στον “αέρα” το νέο site του iliakanea.gr

ΙΛΙΑΚΑΝΕΑ

Ολοκληρώθηκε πριν λίγες μέρες ο επανασχεδιασμός του site http://www.iliakanea.gr  με στόχο την έγκυρη ενημέρωση για τις δράσεις του. Το νέο site έχει σύγχρονη εμφάνιση και νέες οθόνες παρουσίασης του περιεχομένου. Παράλληλα, προσφέρει εύκολη πλοήγηση των χρηστών από όλες τις συσκευές (υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα, τάμπλετ).

instagram

Πλούσιο σε περιεχόμενο, σύγχρονο, μοντέρνο, λειτουργικό, φιλικό στον αναγνώστη απόλυτα καινοτόμο ως προς το σχεδιασμό και τις δυνατότητες στην καλύτερη προβολή των προϊόντων και των υπηρεσιών για τους διαφημιζόμενους!

Στο νέο site http://www.iliakanea.gr έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην ενημέρωση των Ηλείων απανταχού της Γης! Για αυτό και το εμπιστεύονται καθημερινά χιλιάδες αναγνώστες!

Ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη του Ηλειακά Νέα – Ειδήσεις και Ενημέρωση για το Νομό Ηλείας υλοποιήθηκε από την εταιρεία Interactive Net Solutions  (Υπεύθυνος Παρράς Γιώργος, Διάκου 12, Πύργος Ηλείας, ΤΗΛ.2621300999)

Σας προτείνoυμε να μας ακολουθήσετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

 Facebook |  Twitter |  YouTub   Instagram |

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo

This will close in 20 seconds