Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Συγχώνευση Θύελλας Πύργου και Πανηλειακού;

Mplathras

Σπύρος Μπλάθρας: Συζητάμε για συγχώνευση Θύελλας Πύργου και Πανηλειακού

Την αποκάλυψη ότι χθες το απόγευμα ξεκίνησαν σε καλό κλίμα οι συζητήσεις με τον Πανηλειακό για συγχώνευση, έκανε στην ΕΡΤ Πύργου και στην αθλητική εκπομπή του Μπάμπη Πλάγου «60 λεπτά με μια μπάλα» ο αντιπρόεδρος της Θύελλας Πύργου Σπύρος Μπλάθρας.

Ο κ. Μπλάθρας τόνισε ότι μίλησε χθες με τον επικεφαλής του Πανηλειακού Κώστα Ντάβαρη και ότι υπάρχει κοινό όραμα, ίδιες σκέψεις και θέληση για τη δημιουργία μιας ισχυρής ομάδας στον Πύργο που θα επιστρέψει και πάλι στις εθνικές κατηγορίες.

Ο αντιπρόεδρος της Θύελλας τόνισε ότι από την πλευρά του έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη νέα αγωνιστική σεζόν, έχουν γίνει οι πρώτες μεταγραφές με στόχο η Θύελλα Pyrgos FC, όπως θα μετονομαστεί ο σύλλογος της Θύελλας Πύργου, να καταφέρει του χρόνου τέτοια εποχή να πανηγυρίσει την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Το πλάνο είναι τετραετές με στόχο την άνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες και αυτό το πλάνο είναι έτοιμοι να το στηρίξουν και να το υλοποιήσουν επιχειρηματίες από την Αμερική (Ελληνοαμερικανοί αλλά και Αμερικανοί) που ήδη έχουν αναλάβει την Θύελλα Πύργου.

Ήδη, για τα πλάνα του συλλόγου έχει ενημερωθεί η δημοτική Αρχή Πύργου, από την οποία, οι άνθρωποι του συλλόγου, έχουν ζητήσει να χρησιμοποιήσουν το δημοτικό στάδιο ως έδρα, αλλά και τις εγκαταστάσεις της Συντριάδας ως προπονητικό κέντρο.

Μάλιστα έχουν ενημερώσει ότι η νέα διοίκηση της Θύελλας είναι έτοιμη να αναλάβει εργασίες βελτίωσης των εγκαταστάσεων τόσο στο δημοτικό στάδιο όσο και στην Συντριάδα.

Mplathras

ert

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 06 17 09 55 56 284 οδειο24

This will close in 20 seconds