Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

«Συνάντηση Χρήστου Χριστοδουλόπουλου με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών»

2

Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών και επί σειρά ετών αυτοδιοικητικό κ. Μιχάλη Σταυριανουδάκη, είχε στην Αθήνα ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.
Οι δύο άνδρες διατηρούν φιλικές σχέσεις από την εποχή που ήταν από κοινού δήμαρχοι της περίοδο 2014 με 2019.

Ο κύριος Σταυριανουδάκης αποτελεί παλαιό αυτοδιοικητικό, αφού διατέλεσε δήμαρχος αρχικά Δάφνης και μετέπειτα Δάφνης – Υμηττού για 17 συνεχή χρόνια και από το 2019 είναι γραμματέας του Υπουργείου, με χαρτοφυλάκιο την Οργάνωση των ΟΤΑ.


Κατά την πρώτη τους επίσημη συνάντηση, συζήτησαν θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων της Γενικής Γραμματείας του κυρίου Σταυριανουδάκη, με τον κύριο Χριστοδουλόπουλο να θέτει μια σειρά από ζητήματα που αφορούν στο Δήμο Ήλιδας.


Η συνεργασία τους πλέον θεωρείται δεδομένη σε όλα τα επίπεδα, με τον Δήμαρχο Ήλιδας να προσκαλεί το γενικό γραμματέα να επισκεφθεί το επόμενο διάστημα την Αμαλιάδα και να δει από κοντά τις υπηρεσίες και της υποδομές του Δήμου.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

iliakanealikeusomfacebook

This will close in 20 seconds