Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mpevoudas 6x10 pasxa 2023(2)
devve 3x10 pasxa 2023 copy
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Συνάντηση Εργασίας της Αντιπεριφερειάρχη Άννας Μαστοράκου με μέλη του Συλλόγου Φίλων Κλινικής Αποκατάστασης Ασθενών με Κάκωση Νωτιαίου Μυελού «Δημήτρης και Βέρα Σφήκα»

cSCV

Συνάντηση εργασίας με εκπροσώπους του Συλλόγου Φίλων Κλινικής Αποκατάστασης Ασθενών με Κάκωση Νωτιαίου Μυελού «Δημήτρης και Βέρα Σφήκα» πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024, με πρωτοβουλία της Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας, Άννας Μαστοράκου.

Σε κλίμα δημιουργικής ανταλλαγής απόψεων, συμφωνήθηκε η ανάγκη ανάληψης και υλοποίησης πρωτοβουλιών που θα εξασφαλίσουν την αποτελεσματική λειτουργία της κλινικής αποκατάστασης. Από την πλευρά τους, τόσο η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Ιουλία Συροκώστα, όσο και το μέλος του Συλλόγου Νίκος Καραχάλιος, αναφέρθηκαν σε καίρια ζητήματα όπως της υποστελέχωσης και  της ανάγκης ενίσχυσης του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού για την απρόσκοπτη λειτουργία της Κλινικής Αποκατάστασης Ασθενών με Κάκωση Νωτιαίου Μυελού.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, αναδείχθηκε, επίσης, η ανάγκη για ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του γενικού πληθυσμού εστιάζοντας στους επιστημονικά ορθούς τρόπους για την αντιμετώπιση των δυσκολιών και δευτεροπαθών καταστάσεων που εμφανίζονται στην καθημερινή ζωή των ανθρώπων που ζουν σε συνθήκες παραπληγίας ή τετραπληγίας.

Ολοκληρώνοντας, η Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας, συνεχάρη τα μέλη του Συλλόγου για το πολυδιάστατο έργο που επιτελούν, τονίζοντας  πως θα σταθεί αρωγός σε κάθε προσπάθεια αναβάθμισης των υπηρεσιών και υποδομών της υγείας.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo 1tselepistudio photo

This will close in 20 seconds