Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

Screenshot 2024 03 23 112319
locomotive cafe
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Συνάντηση των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου Ζαχάρως με τον Πρόεδρο του Χαμόγελου του Παιδιού κ. Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο

zaxam

Συνάντηση κλιμακίου των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου Ζαχάρως, με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Αθλητισμού και Αναπληρωτή Δημάρχου Γιάννη Τερζή, με τον Πρόεδρο του Χαμόγελου του Παιδιού κ. Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο, στο Σπίτι του Οργανισμού στη Βροχίτσα Ηλείας.

Στη συνάντηση, συζητήθηκαν η περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας του Δήμου Ζαχάρως με τον οργανισμό του Χαμόγελου του Παιδιού, η ουσιαστική βοήθεια και συνεργασία των υπηρεσιών για τα παιδιά που χρήζουν βοήθεια και οι δράσεις πρόληψης κοινωνικών φαινομένων που έχουν άμεσο αντίκτυπο στα παιδιά και νέους ανθρώπους.

Ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Τερζής, ανέφερε: <<Θέλω να μεταφέρω τα συγχαρητήρια του Δημάρχου Ζαχάρως Κωνσταντίνου Μητρόπουλου, προς τον Πρόεδρο του Χαμόγελου του Παιδιού, Κο Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο, για το έργο που επιτελείται σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στις εδώ δομές του οργανισμού. Ο Δήμος Ζαχάρως θα σταθεί αρωγός σε αυτό το έργο και θα βοηθήσει ώστε να εξαλειφθεί κάθε φαινόμενο που έχει αρνητικά αποτελέσματα σε παιδιά και νέους ανθρώπους. Βρισκόμαστε εδώ με τις κοινωνικούς λειτουργούς,  των υπηρεσιών του Δήμου Ζαχάρως, ώστε να βρεθεί κοινός τόπος δράσης. Είναι για εμάς ένα μεγάλο στοίχημα να βάλουμε όλες τις δυνάμεις ώστε να επουλώσουμε τον παιδικό πόνο, να ελαχιστοποιήσουμε τον κοινωνικό κίνδυνο και αποκλεισμό, ειδικά των παιδιών. Αυτό θα το πετύχουμε μέσα από την συνεργασία όλων μας>>.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

stamoulis anakainisi

This will close in 20 seconds