Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mpevoudas 6x10 pasxa 2023(2)
devve 3x10 pasxa 2023 copy
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Π.Ε. ΗΛΕΙΑΣ, ΝΙΚΟΥ ΚΟΡΟΒΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΝΔ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΣΙΟΔΡΑ

48e015df e2ba 4132 b77d 5def4956d436

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Π.Ε. ΗΛΕΙΑΣ, ΝΙΚΟΥ ΚΟΡΟΒΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΝΔ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΣΙΟΔΡΑ

Σημαντικές οι ευρωεκλογές για την καθημερινότητά μας

Τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Δημήτρη Τσιόδρα συνάντησε το απόγευμα της Δευτέρας 1 Απριλίου 2024, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηλείας, Νίκος Κοροβέσης, στο γραφείο του στον Πύργο.

Ο κ. Κοροβέσης καλωσόρισε τον κ. Τσιόδρα στον νομό και αφού του ευχήθηκε καλή επιτυχία στις επερχόμενες ευρωεκλογές, του ζήτησε, σε περίπτωση εκλογής του, να ασχοληθεί επισταμένα με τα ζητήματα της ελληνικής περιφέρειας και συγκεκριμένα της Ηλείας, αφού ως γνήσιο τέκνο της επαρχίας, μιας και ο κ. Τσιόδρας κατάγεται από την Πελοπόννησο και ειδικότερα την Αρκαδία, γνωρίζει τα προβλήματα και τις ανάγκες της.

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Τσιόδρας, ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηλείας για την υποδοχή και έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου ενόψει ευρωεκλογών, αφού η χαλαρότητα της συγκεκριμένης ψήφου, μπορεί να επιφέρει διαφορετικά αποτελέσματα από τα επιθυμητά.

Μάλιστα, όπως τονίστηκε, τόσο από τον κ. Κοροβέση, όσο και από τον κ. Τσιόδρα, οι ευρωεκλογές είναι πολύ πιο σημαντικές απ’ όσο φαντάζεται ο περισσότερος κόσμος, αφού οι αποφάσεις που λαμβάνονται στο Ευρωκοινοβούλιο, επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό την καθημερινότητά μας γι’ αυτό και πρέπει να αντιμετωπιστούν με την ανάλογη σοβαρότητα από τους πολίτες.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo 1tselepistudio photo

This will close in 20 seconds