Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mpevoudas 6x10 pasxa 2023(2)
devve 3x10 pasxa 2023 copy
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Τουριστικής Ανάπτυξης Δυτ. Ελλάδας με τον Αντιδήμαρχο Άθλησης, Τουριστικής προβολής και Νέας Γενιάς του δήμου Ήλιδας Γιώργο Κράλλη

20240227 145001

Νικολακόπουλος: «Ο δήμος Ήλιδας αποτελεί ένα πολύ δυναμικό τμήμα του Τουρισμού της Ηλείας»

Συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο Άθλησης, Τουριστικής προβολής και Νέας Γενιάς του δήμου Ήλιδας (και αντιπρόεδρου του Εμπορικού Συλλόγου Αμαλιάδας), Γιώργο Κράλλη είχε το μεσημέρι της Δευτέρας (26/02), ο Αντιπεριφερειάρχης Τουριστικής Ανάπτυξης Δυτ. Ελλάδας, Δημήτρης Νικολακόπουλος. 

Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων των κκ Νικολακόπουλου – Κράλλη, με έμφαση σε θέματα Τουρισμού και Αθλητικών διοργανώσεων που πρόκειται να φιλοξενηθούν στον Δήμο Ηλιδας στο άμεσο μέλλον. Συμφωνήθηκε επίσης να υπάρχει στενή συνεργασία με κοινές δράσεις και πρωτοβουλίες και από τις δυο πλευρές. 

Ο κ. Νικολακόπουλος, μετά το πέρας της συνάντησης δήλωσε ότι «Στο γενικότερο πλαίσιο της ενεργοποίησης και συνεργασίας όλων των φορέων που εμπλέκονται στον Τουρισμό, συναντήθηκα με τον κ. Κράλλη. Είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε μια πρώτη επαφή για να υπάρξει στη συνέχεια μια πιο αποτελεσματική και δημιουργική συνεργασία». 

«Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με το θεσμικό της ρόλο έχει ως στόχο την ενίσχυση και περαιτέρω προβολή του τουριστικού τομέα της Ηλείας και ο δήμος Ήλιδας αποτελεί ένα πολύ δυναμικό τμήμα του.

Επιζητούμε όλοι οι Φορείς να κινούμαστε με μια ενιαία στρατηγική ώστε να καταφέρουμε να έχουμε βέλτιστη αποτελεσματικότητα στις δράσεις μας και στην αξιοποίηση των διαθέσιμων πόρων», πρόσθεσε ο Αντιπεριφερειάρχης Τουριστικής Ανάπτυξης Δυτ. Ελλάδας.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo 1tselepistudio photo

This will close in 20 seconds