Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Συνάντηση του νυν Δημάρχου Κ. Αλεξανδρόπουλου με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Κ. Μητρόπουλο

IMG 7510

Με τον Δήμαρχο Ζαχάρως Κώστα Αλεξανδρόπουλοσυναντήθηκε, το Σάββατο 25 Νοεμβρίου, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Κώστας Μητρόπουλος και ενημερώθηκε εκτενώς για τα ζητήματα και τις τρέχουσες εξελίξεις στον τομέα των τεχνικών έργων και των θεσμικών προβλημάτων που αφορούν τον δήμο. 

Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν ο συνεργάτης του κ. Μητρόπουλου, Λευτέρης Καστανάκης, οι Αντιδήμαρχοι Φώτης Αλεξανδρόπουλος και Φώτης Καλογερόπουλος και ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΖ Γιάννης Σπηλιόπουλος. Η συνάντηση ήταν πολύωρη και διεξήχθη σε κλίμα συνεργασίας και κοινής προσήλωσης στους στόχους για την ανάπτυξη του δήμου Ζαχάρως. 

Ο κ. Αλεξανδρόπουλος ενημέρωσε τον κ. Μητρόπουλο για όλα τα έργα που βρίσκονται προς κατασκευή και προς δημοπράτηση, καθώς και για τις υφιστάμενες και ώριμες μελέτες, δηλώνοντας στον νεοεκλεγέντα ότι θα είναι στο πλευρό της επερχόμενης δημοτικής αρχής, θετικος σε ό,τι αφορά την ολοκλήρωση των έργων και την επίλυση των θεσμικών προβλημάτων προς όφελος του τόπου. Ο κ. Μητρόπουλος ευχαρίστησε τον κ. Αλεξανδρόπουλο και τους συνεργάτες του για την πληρέστατη ενημέρωση και δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την απερχόμενη δημοτική αρχή για την ενημέρωση στα ζητήματα που αφορούν τον δήμο. Άμεση προτεραιότητά μας είναι η εξέλιξη και η ολοκλήρωση των έργων με ικανοποιητικό δείκτη ωρίμανσης, καθώς θα χτίσουμε πάνω σε ό,τι θετικό βρούμε. Ευελπιστούμε από το νέο έτος να δράσουμε σε πνεύμα ενότητας και συνεργασίας, με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στο δήμο μας και το μέλλον του». 

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

thermo knauf

This will close in 20 seconds