Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

Συνεδριάζει το Δ.Σ. της ΚΕΔΕ

kedelogo1

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ συνεδριάζει – Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023- στις 12 το μεσημέρι.
Η συνεδρίαση θα γίνει δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη, ενώ θα μεταδοθεί ζωντανά από την ιστοσελίδα της ΚΕΔΕ (https://kede.gr ).

Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι ο νέος τρόπος κατανομής της τακτικής χρηματοδότησης των δήμων (ΚΑΠ) για το έτος 2024.

Επίσης θα διατυπωθούν οι παρατηρήσεις και προτάσεις της ΚΕΔΕ επί των σχεδίων νόμου του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών με τίτλο: «Μέτρα για τον περιορισμό της φοροδιαφυγής», του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας για την αναδιάρθρωση Πολιτικής Προστασίας καθώς και επί του νομοσχεδίου του ΥΠΕΝ για τους όρους δόμησης, χρήσεις γης, χωροταξικές και πολεοδομικές ρυθμίσεις, αξιοποίηση πόρων Πράσινου Ταμείου και λοιπές περιβαλλοντικές και ενεργειακές διατάξεις.

Το ΔΣ της ΚΕΔΕ αναμένεται της να εγκρίνει τη σύναψη Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ της ΚΕΔΕ και του Οργανισμού Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής (Ο.ΦΥ.ΠΕ.Κ.Α.) με αντικείμενο την αυθεντικοποίηση και ταυτοποίηση των Δήμων μέσω του κόμβου govHub.gr για την πλατφόρμα του Ο.ΦΥ.ΠΕ.Κ.Α., σχετικά με τα Δημοτικά Σχέδια Μείωσης Εκπομπών.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 02 23 12 35 38 848iliakanealikeusomfacebook

This will close in 20 seconds