Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Συνελήφθη στην Ηλεία Ρομά που έκανε απάτεςσε Κέρκυρα και Πάρο

astynomia

Έκανε απάτες άνδρας Ρομά σε Κέρκυρα και Πάρο… αλλά συνελήφθη στην Ηλεία!

Το προανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδας θα υποβληθεί στα Αστυνομικά Τμήματα Νοτίου Κέρκυρας και Πάρου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το iliakanea.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εξιχνιάστηκαν, από τους αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Ελέγχων Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας και του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδας, δύο απάτες, που διαπράχθηκαν σε Κέρκυρα και Πάρο και σχηματίσθηκε δικογραφία, για διάπραξη απατών, σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί της Ειδικής Ομάδας Ελέγχων Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, στις 21-11-2023 εντόπισαν τον κατηγορούμενο σε περιοχή της Ηλείας και σε έλεγχο που του ενήργησαν βρήκαν στην κατοχή του τρία κινητά τηλέφωνα και 1.600 ευρώ.

Σε έρευνα που ακολούθησε σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφάλειας Ήλιδας, διακριβώθηκε ότι ο συλληθείς χρησιμοποιώντας σύνδεση που εντοπίστηκε σε ένα από τα κινητά τηλέφωνα, εμπλέκεται σε δύο υποθέσεις απατών που καταγγέλθηκαν στην Κέρκυρα και στην Πάρο.

Ειδικότερα και στις δύο περιπτώσεις, οι παθόντες πείστηκαν από απατηλές αγγελίες πώλησης οχημάτων, που είχαν αναρτηθεί σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και επικοινώνησαν τηλεφωνικά στη σύνδεση, που βρέθηκε στην κατοχή του κατηγορούμενου. Στη συνέχεια κατέθεσαν σε λογαριασμούς που τους υποδείχθησαν από τον κατηγορούμενο 5.200 ευρώ στην πρώτη περίπτωση και 2.480 ευρώ στη δεύτερη περίπτωση, χωρίς να παραλάβουν τα προς πώληση οχήματα.

Το προανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδας θα υποβληθεί στα Αστυνομικά Τμήματα Νοτίου Κέρκυρας και Πάρου.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

stamoulis anakainisi

This will close in 20 seconds