Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

Τ.Ο.Ε.Β – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣ : ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ , ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ

toeb Τ.Ο.Ε.Β ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
  • ΤΟΠΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΓΓΕΙΩΝΒΕΛΤΙΩΣΕΩΝ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΩΝ [Τ.Ο.Ε.Β]
  • ΠΡΟΣ : ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ , ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΜΑΣ
  • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
  • Ανακοινώνουμε στα μέλη μας ότι παρακαλούνται να τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους εκκρεμότητες ως προς αυτόν έως 15/02/2024 με έκπτωση 5% επί των οφειλών του έτους 2023, μετά την ημερομηνία αυτή θα επιβληθεί πρόστιμο 5% επί των οφειλών και θα αφαιρεθούν στους οφειλέτες οι υδροληψίες από τα αγροτεμάχια τους και δεν θα μπορέσουν να αρδεύσουν την νέα αρδευτική περίοδο 2024.
  • Ενημερώνουμε λοιπόν τα μέλη μας ότι όποιος δεν έχει εξοφλήσει τις οφειλές του ως προς τον Οργανισμό να μην προβεί σε καλλιέργεια τη νέα αρδευτική περίοδο γιατί ο Οργανισμόςμας δεν θα παρέχει νερό προς άρδευση στους οφειλέτες.
  • Γίνεται έκκληση για την εφαρμογή των παραπάνω προκειμένου ο Οργανισμός προβεί σε συντήρηση του αρδευτικού δικτύου αλλά και καταβάλλει τις οφειλές του προς τη ΔΕΗ ώστε να ξεκινήσει χωρίς προβλήματα η νέα αρδευτική περίοδος.
  • Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
  • ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ