Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
85wrxz
KUBOTA BOUFARDEAS il 1 750x150 1

Τα οινοποιεία της Ηλείας υποδέχονται τους φίλους του κρασιού την προσεχή Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023

oinoroyrismos 1 768x510

Τα οινοποιεία της Ηλείας υποδέχονται τους φίλους του κρασιού την προσεχή Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023. Οι επισκέπτες των οινοποιείων θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στις αμπελοοινικές περιοχές, να γνωρίσουν τους οινοπαραγωγούς, να απολαύσουν το τοπίο στους πανέμορφους αμπελώνες, να ξεναγηθούν στους χώρους παραγωγής, ωρίμανσης και παλαίωσης οίνων, να δοκιμάσουν νέες και παλαιωμένες σοδειές, αλλά και να ενημερωθούν για τα φρέσκα κρασιά του φετινού τρύγου που μόλις ολοκληρώθηκε.

Την Κυριακή οι οινόφιλοι του νομού θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν τα Οινοποιεία της Ηλείας που συμμετέχουν στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Οινοτουρισμού και θα έχουν ανοιχτές τις πόρτες τους από τις 11 το πρωί ως τις 5 το απόγευμα και συγκεκριμένα όπως είχε γίνει γνωστό μέχρι στιγμής το Κτήμα Μερκούρη, το Κτήμα Μπριντζίκη και το Κτήμα Δρούβα. Ενδέχεται στα επισκέψιμα Οινοποιεία ως την Κυριακή να προστεθούν και άλλα.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

toponztisar

This will close in 20 seconds