Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

Screenshot 2024 03 23 112319
locomotive cafe
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Θέματα που έχουν να κάνουν με τον Δήμο συζήτησαν ο Δήμαρχος Πύργου κ Στάθης Καννής και ο πρώην Ευρωπαίος Επίτροπος και βουλευτής Ηλείας κ Δημήτρης Αβραμόπουλος

IMG 3064 (1)

ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΟ ΕΠΙΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΛΕΙΑΣ κ Δ. ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΣΤ ΚΑΝΝΗΣ

Στο επίκεντρο των συζητήσεων  τα ευρωπαϊκά προγράμματα

Θέματα που έχουν να κάνουν με τον Δήμο συζήτησαν ο Δήμαρχος Πύργου κ Στάθης Καννής και ο πρώην Ευρωπαίος Επίτροπος και βουλευτής Ηλείας κ Δημήτρης Αβραμόπουλος κατά την διάρκεια της συνάντησης που είχαν στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο το πρωί της  Πέμπτης  7 Μαρτίου.

Ο κ Αβραμόπουλος αφού συνεχάρη τον Δήμαρχο για την εκλογή του επεσήμανε πως είναι στην διάθεσή του προκειμένου να βοηθήσει σε όποιον τομέα έχει την δυνατότητα προκειμένου να ενισχύσει την αναπτυξιακή προοπτική του Δήμου.

Κατά την διάρκεια της συζήτησης που έγινε παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ Δημήτρη Μεσσαλα  και  του Αντιδημάρχου Οικονομικών κ Νίκου Θεοδώρου,  ο πρώην Ευρωπαίος Επίτροπος ενημερώθηκε για τα τρέχοντα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος από τον Δήμαρχο κ Στάθη Καννή.

Ο κ Αβραμόπουλος αφού εξέφρασε την ικανοποίησή για το γεγονός ότι η συζήτηση διεξήχθη μέσα σε ένα ιδιαίτερα ζεστό και φιλικό περιβάλλον, επεσήμανε πως θα είναι δίπλα στο δήμο σε κάθε διεκδίκηση που θα έχει ως στόχο την ανάπτυξη. Μάλιστα τόνισε πως θα συμβάλλει στην προσπάθεια του δήμου για την αξιοποίηση χρηματοδοτικών εργαλείων από την Ευρωπαϊκή Ένωση  για την βελτίωση της καθημερινότητας των Δημοτών.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος κ Στάθης Καννής  ευχαρίστησε τον κ Αβραμόπουλο  για την δέσμευσή του πως θα είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια του Δήμου που έχει να κάνει με την αναπτυξιακή προοπτική του Δήμου και από κοινού συμφωνήθηκε η περεταίρω συνέχιση της συνεργασίας.

IMG 3071

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

stamoulis anakainisi

This will close in 20 seconds