Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mpevoudas 6x10 pasxa 2023(2)
devve 3x10 pasxa 2023 copy
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

 Θεσμική Συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας, Άννας Μαστοράκου με τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ

20240304 ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ ΚΑΡΒΕΛΗΣ

Συνεχίζοντας τις πρωτοβουλίες για την ανάδειξη και επίλυση ζητημάτων που άπτονται της πρόληψης και της προαγωγής της υγείας, η Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας, Άννα Μαστοράκου, επισκέφθηκε, την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024, τον Διοικητή της 6ης Υ.ΠΕ., Γιάννη Καρβέλη.

«Πρόκειται για μια παραγωγική πρώτη συνάντηση με κοινό πεδίο τα θέματα δημόσιας υγείας που επιβάλλουν την πολυεπίπεδη και συστηματική συνεργασία για μια ολιστική προσέγγιση της υγείας και της βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών» τόνισε η Αντιπεριφερειάρχης. Μεταξύ άλλων, αποφασίστηκε η διαμόρφωση εκστρατειών προληπτικής ιατρικής σε ορεινές, ημιορεινές και δύσβατες περιοχές με τη χρήση κινητής μονάδας και ο προγραμματισμός οργανωμένων επισκέψεων από ιατρούς ειδικοτήτων σε περιοχές με μειωμένη ή δύσκολη πρόσβαση. Επίσης, τέθηκε στο επίκεντρο των κοινών δράσεων, η υπεύθυνη και συνεχής ενημέρωση των πολιτών για ζητήματα υγείας.

Ολοκληρώνοντας, η Αντιπεριφερειάρχης μετέφερε στον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ, τη βούληση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριου Φαρμάκη, για θέσπιση ισχυρών συνεργειών στο χώρο της Δημόσιας Υγείας, με γνώμονα την πρόληψη και την αντιμετώπιση υγειονομικών απειλών, καθώς επίσης τη βελτίωση της ανθεκτικότητας των περιφερειακών και τοπικών συστημάτων υγείας.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo 1tselepistudio photo

This will close in 20 seconds