Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mpevoudas 6x10 pasxa 2023(2)
devve 3x10 pasxa 2023 copy
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Την πίτα τους έκοψαν τα μέλη του ΚΑΠΗ Κρεστένων

Την πίτα τους έκοψαν τα μέλη του ΚΑΠΗ Κρεστένων

Παρουσία μεγάλου αριθμού μελών, κατοίκων και τοπικών φορέων, έγινε το βράδυ της Πέμπτης η κοπή της πατροπαράδοτης πίτας του ΚΑΠΗ Κρεστένων, στην αίθουσα της πρ. Μαθητικής Εστίας της πόλης.

Ο δήμαρχος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων κ. Σάκης Μπαλιούκος ευχήθηκε στα μέλη του Κέντρου αλλά και σε όλους τους παρευρισκόμενους, να έχουν προσωπική υγεία και οικογενειακή ευτυχία, επισημαίνοντας πως ο δήμος στηρίζει τις δράσεις  του ΚΑΠΗ Κρεστένων.

Από την πλευρά της η αντιδήμαρχος κ. Αθανασία Κουσκουρή υπογράμμισε ότι οι άνθρωποι που βρίσκονται στο ΚΑΠΗ είναι πολίτες με μεγάλη ενέργεια και διάθεση για προσφορά, συμμετέχοντας σε όλα τα δρώμενα του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων.

Την πίτα ευλόγησαν  εκπρόσωποι της εκκλησίας από την ευρύτερη περιοχή, ενώ ακολούθησε μικρή δεξίωση στους χώρους της πρ. Μαθητικής Εστίας, προς τιμήν όλων των παριστάμενων.

Παραβρέθηκαν η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων κ. Δήμητρα Ζαφειροπούλου, ο αντιδήμαρχος κ. Αν. Καρνάρος, ο Γ.Γ. του δήμου κ. Κώστας Πολυζωγόπουλος, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι κοινοτήτων, εκπρόσωποι φορέων κ.α.

image 27 6 1024x701 1

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo 1tselepistudio photo

This will close in 20 seconds