Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Το νέο βιβλίο του Παντελή Περιβολάρη, «Η αδελφότητα της ασημένιας σκόνης» σε κυκλοφορία από τις εκδόσεις Ωκεανός

I ADELFOTITA ASIMENIAS anaptygma 3 page 0001

Το νέο βιβλίο του Παντελή Περιβολάρη, «Η αδελφότητα της ασημένιας σκόνης» σε κυκλοφορία από τις εκδόσεις Ωκεανός

instagram
perivolaris pantelis

Ο Παντελής Περιβολάρης, δημοσιογράφος, επιστήμων του ελληνικού πολιτισμού, ιστορικός, συγγραφέας και υποψήφιος διδάκτορας διεθνών σχέσεων ανακοινώνει την κυκλοφορία του νέου του βιβλίου, που έχει τίτλο, «Η αδελφότητα της ασημένιας σκόνης». Πρόκειται για αστυνομικό μυθιστόρημα με καταιγιστική πλοκή, δράση και μυστήριο, την επιμέλεια του οποίου έχουν οι εκδόσεις Ωκεανός.

Λίγα λόγια για το βιβλίο: Στην αρχαία Ολυμπία, στο ιερό άλσος δίπλα στην επιτύμβια στήλη όπου φυλάσσεται η καρδιά του Πιέρ Ντε Κουμπερτέν κείτεται ένα πτώμα που το συνοδεύει ένα ανεξήγητο μήνυμα. Ποιος είναι ο άγνωστος άνδρας που λερώνει με το αίμα του τη μαρμάρινη στήλη; Ο δημοσιογράφος Παύλος Δημητρίου και η Ταξίαρχος της αστυνομίας Βασιλική Βουνάτσου καλούνται ο καθένας από τη δική του υπηρεσία να εξιχνιάσουν το μυστηριώδη φόνο. Οι δύο μαζί ξεκινούν την έρευνα… Μία επικίνδυνη αποστολή αρχίζει, μία έρευνα που πάει η βαθιά μέσα στο χρόνο με αποκορύφωμα τον αφανισμό των εβραίων της Θεσσαλονίκης πού βρίσκεται ο θησαυρός των Εβραίων της Θεσσαλονίκης. Σε τι συνίσταται αυτός ο αμύθητος θησαυρός στο κυνήγι του οποίου μπλέκονται Ναΐτες Ιππότες η αίρεση των Καθαρών και μυστικές ναζιστικές σέχτες.

Ο Παντελής Περιβολάρης δήλωσε: «Αποτελεί μεγάλη χαρά και τιμή για μένα η έκδοση του πρώτου μου μυθιστορήματος και μάλιστα εν μέσω του προεκλογικού μου αγώνα, ως υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τους Δημοκράτες του Ανδρέα Λοβέρδου. Θέλω να ευχαριστήσω την εκδότριά μου Ελένη Κεκροπούλου που από την πρώτη στιγμή πίστεψε στο κείμενό μου και τη σύζυγό μου, Αφροδίτη (Βίκυ) Καραγκίτση πρώτη αναγνώστρια και πρώτη επιμελήτρια του κειμένου.

p.perivolaris2024@gmail.com, 6946242258

Ευελπιστώ ότι οι αναγνώστες που θα τιμήσουν το βιβλίο αυτό θα απολαύσουν ένα μαγευτικό, αλλά και αγωνιώδες ταξίδι σε διάφορα σημεία της Ελλάδας, αλλά και σε διάφορες ιστορικές περιόδους».

Η προπώληση του βιβλίου ξεκίνησε από το επίσημο site των εκδόσεων Ωκεανός, https://oceanosbooks.gr/ και στις επόμενες ημέρες σε όλα τα βιβλιοπωλεία.

Βίντεο: https://www.youtube.com/shorts/nNPxf_d_O4I

I ADELFOTITA ASIMENIAS anaptygma 3 page 0001

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo

This will close in 20 seconds