Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Με μεγάλη επιτυχία η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά του προσωπικού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας

410510265 10227853265469942 7377770404097445413 n

Το απόγευμα της Παρασκευής 15 Δεκεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε στο θεματικό πάρκο Ξυστρή με μεγάλη επιτυχία, η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά του προσωπικού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την Ένωση μας από κοινού με την Ένωση Αξιωματικών Δυτικής Ελλάδος, την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών Τοπικό παράρτημα Ηλείας και την Δ.Α Ηλείας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας κ. ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος, ο πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Τοπικό παράρτημα Ηλείας κ. ΜΑΡΟΥΝΤΑΣ Νικόλαος, ο Β’ Αντιπρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Δυτικής Ελλάδος Αστυνόμος Β κ. ΣΕΡΕΤΗΣ Κυριάκος και ο πρόεδρος της Ένωσης αποστράτων Αστυνομικών Ν. Ηλείας κ. ΦΛΕΤΟΥΡΗΣ Κωνσταντίνος.

Η Ένωσή μας, επιθυμεί να εκφράσει τις θερμότατες ευχαριστίες της προς τον Πρόεδρο της Δ.Ε.Π Α.Ε Ο.Τ.Α κ. ΣΕΪΝΤΗ Βασίλειο για την δωρεάν παραχώρηση της αίθουσας. Επίσης θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμότατες ευχαριστίες μας στις Ελληνικές υπεραγορές “ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Α.Ε ” για την χορηγία αναψυκτικών, σοκολατοειδών χαρτικών & άλλων προϊόντων, το αρτοποιείο “Βασίλης ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ”, Συγγρού 5 Πύργος, για την χορηγία των υπέροχων γλυκισμάτων, την Σεμίνα ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ για τις πραγματικά υπέροχες υπηρεσίες που προσέφερε στα παιδιά μας αλλά και όλους όσους συνέβαλαν στην άρτια διοργάνωση αυτής.

Η φετινή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην σκιά ενός τραγικού περιστατικού που “πάγωσε” την μεγάλη οικογένεια της Ελληνικής Αστυνομίας, οι ημέρες όμως των Χριστουγέννων είναι αφιερωμένες στα παιδιά και δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να στερήσουμε απο αυτά την χαρά και το χαμόγελο των Άγιων ημερών, άλλωστε το χαμόγελο τους μας γεμίζει ελπίδα και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε με συνέπεια το έργο μας.

Χρόνια πολλά με υγεία, χαρά & ευτυχία σε όλες και όλους!!!

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos