Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
giannikopoulos
kea gif output R2qE26

ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΥΡΓΟΥ ΣΤ. ΚΑΝΝΗ ΕΠΙΣΚΕΘΦΗΚΕ Ο ΝΕΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ Π.Υ. ΗΛΕΙΑΣ  Π. ΚΟΥΛΚΟΥΒΙΝΗΣ

kape

Δήμος Πύργου: Η αγαστή συνεργασία Δήμου Πύργου και Πυροσβεστικών Υπηρεσιών στην πρώτη συνάντηση του Δημάρχου Στάθη Καννή με τον νέο Διοικητή της Π.Υ. Ηλείας Π. Κουλκουβίνη

ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΥΡΓΟΥ ΣΤ. ΚΑΝΝΗ ΕΠΙΣΚΕΘΦΗΚΕ Ο ΝΕΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ Π.Υ. ΗΛΕΙΑΣ  Π. ΚΟΥΛΚΟΥΒΙΝΗΣ

Αγαστή συνεργασία Δήμου Πύργου και Πυροσβεστικών Υπηρεσιών

Το κλίμα της αγαστής συνεργασίας μεταξύ  Δήμου και Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν Ηλείας διαπιστώθηκε κατά την διάρκεια της εθιμοτυπικής επίσκεψης του νέου Διοικητή Αντιπύραρχου κ  Περικλή Κουλκουβίνη στο Δήμαρχο Πύργου κ Στάθη Καννή.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης που έγινε στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο, παρουσία του Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου κ Γιώργου Κωνσταντακόπουλου,  συζητήθηκαν θέματα που είχαν να κάνουν με τον συντονισμό των πυροσβεστικών και των υποστηρικτικών δυνάμεων της πολιτικής προστασίας στην αντιμετώπιση περιστατικών πυρκαγιάς ή πλημμυρών.

Στο πλαίσιο αυτό εξετάστηκαν  και οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν για την περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ Δήμου και Πυροσβεστικής, με κύριο στόχο την αποτελεσματικότερη παρέμβαση σε καταστάσεις που προκαλούνται από ακραία φυσικά φαινόμενα, με απώτερο σκοπό την όσο το δυνατόν ελαχιστοποίηση των καταστροφικών επιπτώσεων από την παρουσία τους.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo

This will close in 20 seconds