
Βαρθολομιό: Αγγελία–παγίδα για μοτοσικλέτα με προκαταβολή 500 ευρώ
Υπόθεση απάτης μέσω αγγελίας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης εξιχνίασαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πατρών.
Σύμφωνα με την προανάκριση, άνδρας ανταποκρίθηκε σε αγγελία πώλησης μοτοσικλέτας και συναντήθηκε στο Βαρθολομιό με άτομο που φέρεται να εμφανίστηκε ως εκπρόσωπος του πωλητή. Εκεί του επιδείχθηκε η μοτοσικλέτα και ο ενδιαφερόμενος κατέβαλε 500 ευρώ ως προκαταβολή.
Μετά την καταβολή του ποσού, οι εμπλεκόμενοι φέρονται να διέκοψαν κάθε επικοινωνία με τον παθόντα.
Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών ανδρών, τα στοιχεία των οποίων ταυτοποιήθηκαν, και θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αχαΐας.
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.








Ακολούθησε τα Ηλειακά Νέα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις









