Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

Screenshot 2024 03 23 112319
locomotive cafe
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Vitrina στο κέντρο του Πύργου – Βάλε και εσύ την  επιχείρηση σου στο κέντρο της πόλης!

BIITRINADZ

   Ένα ψηφιακό διαφημιστικό κέντρο κυριολεκτικά στο πιο κεντρικό σημείο της Πόλης του Πύργου από το οποίο διέρχονται χιλιάδες άτομα καθημερινά!

     Το VITRINA είναι ένα ψηφιακό διαφημιστικό κέντρο (Digital Advertising and Marketing Center) στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης τ

ου Πύργου. Είναι η ΒΙΤΡΙΝΑ ΣΑΣ στο κέντρο της πόλης!

BITRINAC

    24 ώρες το 24ωρο προβάλλονται διαφημιστικά μηνύματα  σε 3 γιγαντοοθόνες δημιουργώντας έτσι μια ευχάριστη ατμόσφαιρα για τους περαστικούς. Επίσης λόγω της γεωγραφικής του θέσης το VITRINΑ έγινε ήδη  το must σημείο συνάντησης πολλών συνδημοτών μας κάνοντας πιο άνετη  και ευχάριστη την αναμονή τους εκεί .

  Βρίσκεται κυριολεκτικά στην καρδιά της Πόλης του Πύργου από το οποίο διέρχονται χιλιάδες άτομα καθημερινά και στοχεύει στην προβολή επιχειρήσεων, προϊόντων και υπηρεσιών.

    Με θέα  την κεντρική πλατεία Σάκη Καράγιωρα, το ‘’VITRINE’’ βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τράπεζες, δημαρχείο ,δημόσιες υπηρεσίες ,ιατρεία, ΚΔΒΜΑΘ, φροντιστήρια ,καφετέριες και εμπορικά καταστήματα που βρίσκονται στον πεζόδρομο της 28ης Οκτωβρίου!

    Στην κυριολεξία είναι το πιο κεντρικό σημείο της πόλης! από όπου διέρχονται χιλιάδες άτομα – δυνητικοί αγοραστές προϊόντων και υπηρεσιών . Ταυτόχρονα αποτελεί σημείο αναφοράς ως σημείο συνάντησης!

    Δεδομένου ότι το VITRINA βρίσκεται στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης απ όπου διέρχονται καθημερινά χιλιάδες πολιτών, θεωρούμε ότι αποτελέι την ιδανική λύση ,το κατάλληλο σημείο για  προβολής της επιχειρησης  και των προιόντων σας.

-Από όπου και να το προσεγγίσει κανείς το μήνυμα σου θα το δουν χιλιάδες περαστικοί καθημερινά!!!24 ώρες το 24ωρο,365 μέρες το χρόνο!!!

  – 24 ώρες το 24ωρο προβάλλονται διαφημιστικά μνήματα των 20-30 δευτερολέπτων σε 3 γιγαντοοθόνες δημιουργώντας έτσι μια ευχάριστη ατμόσφαιρα και προσφέροντας άνετη… παραμονή για τον περαστικό!

Πληροφόρίες στο Τηλ.6972085146 ή στο e-mail: [email protected]

391729827 337004802193987 3562154496448835120 n

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

stamoulis anakainisi

This will close in 20 seconds