Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
giannikopoulos
kea gif output R2qE26

Βραδιά γνήσιας λαϊκής διασκέδασης στον πεζόδρομο της ΠΕ Ηλείας στον Πύργο

ΣΥΝΑΥΛΙΑ 4

Όμορφο μουσικό ταξίδι από το «Λαϊκό Δίφωνο» στην εκδήλωση της Περιφέρειας

Aυθεντική λαϊκή βραδιά στον πεζόδρομο της ΠΕ Ηλείας

Σε βραδιά γνήσιας λαϊκής διασκέδασης εξελίχθηκε η συναυλία που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή 28 Ιουνίου στον πεζόδρομο της ΠΕ Ηλείας στον Πύργο (οδός Χρυσανθακοπούλου) με το μουσικό σχήμα «Λαϊκό Δίφωνο», στο πλαίσιο του φετινού προγράμματος «Διαδρομές πολιτισμού στην Ολυμπιακή Γη» που διοργανώνει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Τα μέλη του γκρουπ Μανώλης Καλογερόπουλος, Γιάννης Ρήγας και Βασίλης Βασιλείου έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και παρουσίασαν ένα πολυδιάστατο πρόγραμμα με ευρύ ρεπερτόριο, χαρίζοντας στο κοινό ένα αυθεντικό μουσικό ταξίδι λαϊκής μουσικής με μοναδικές στιγμές. Ο πεζόδρομος κατακλύστηκε από πολίτες, οι οποίοι απόλαυσαν τη συναυλία και συμμετείχαν με ενθουσιασμό, τραγουδώντας μαζί με το «Λαϊκό Δίφωνο» πολλά από τα τραγούδια τους.

Ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού, Παναγιώτης Μπράμος, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συναυλία και την ανταπόκριση του κόσμου, τονίζοντας ότι ο θεσμός της Περιφέρειας στηρίζει αταλάντευτα τις τοπικές καλλιτεχνικές πρωτοβουλίες για να προσφέρει στους πολίτες της Ηλείας ποιοτικές επιλογές ψυχαγωγίας και διασκέδασης.

 «Η συναυλία εξελίχθηκε σε μια όμορφη λαϊκή βραδιά καλής μουσικής από τα μέλη του μουσικού σχήματος “Λαϊκό Δίφωνο”, στην οποία συμμετείχαν ενεργά και οι συμπολίτες μας. Η περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας είναι σταθερά δίπλα σε τοπικούς καλλιτέχνες και στηρίζει τις προσπάθειές τους προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για το 2024, παρά τις περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες», τόνισε.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν επίσης ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας, Νίκος Κοροβέσης, και ο αντιπεριφερειάρχης Εξυπηρέτησης Πολιτών & Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Θεόδωρος Βασιλόπουλος.

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται με τη συναυλία της Ραφαέλας στην  Παλαιά Αγορά Πύργου την Τρίτη 2 Ιουλίου.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo

This will close in 20 seconds