Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mpevoudas 6x10 pasxa 2023(2)
devve 3x10 pasxa 2023 copy
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Βράβευσης μαθητών του Ν. Ηλείας που διακρίθηκαν στους Μαθηματικούς Διαγωνισμούς

BRABEYSEIS MATHMATIKOY 7 768x346

Βράβευση μαθητών από την Ηλεία για την επιτυχία τους σε διαγωνισμό Μαθηματικών

Το Παράρτημα Ν. Ηλείας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας «Ιππίας ο Ηλείος», διοργάνωσε στο Αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, εκδήλωση βράβευσης μαθητών του Ν. Ηλείας που διακρίθηκαν στους Μαθηματικούς Διαγωνισμούς «ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ – ΘΑΛΗΣ – Δ. ΖΟΥΝΗΣ» της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας.

Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στη ζωή και το έργο του Αριστείδη Πάλλα, Μαθηματικού από τη Ζαχάρω και εκ των κορυφαίων Μαθηματικών της χώρας. 

Για την αξία των μαθηματικών μίλησαν – μεταξύ άλλων – ο βουλευτής Ηλείας του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ Μιχάλης Κατρίνης, ο αντιπεριφερειάρχης Εξυπηρέτησης του Πολίτη και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Θεόδωρος Βασιλόπουλος, ο δήμαρχος Πύργου Στάθης Καννής, ο αντιδήμαρχος Ήλιδας Γιώργος Κράλλης, ο αντιδήμαρχος Ζαχάρως Γιάννης Τερζής, η Ειδική Γραμματέας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας Αθηνά Καλαμπόκα, ο πρόεδρος του Παραρτήματος Ν. Ηλείας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας «Ιππίας ο Ηλείος» Ιωάννης Τσόπελας, ενώ οι μαθηματικοίΠαναγιώτης Δρούτσας & Τάκης Χρονόπουλοςαναφέρθηκαν στη ζωή και το έργο του Αριστείδη Πάλλα.

ert

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo 1tselepistudio photo

This will close in 20 seconds