Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
giannikopoulos
kea gif output R2qE26

Βραβεύτηκε η Αερολέσχη Πύργου

H6

Βραβεύτηκε η Αερολέσχη Πύργου στους Αγώνες Γενικής Αεροπορίας 2023

Το Σάββατο 27 Ιαν 2024, στο Αεροδρόμιο Δεκελείας, στην Λέσχη Αξιωματικών, σε ειδική τελετή, η Ελληνική Αεραθλητική Ομοσπονδία ( ΕΛ.Α.Ο.), παρουσία πολλών φίλων των αεραθλημάτων, βράβευσε όλους τους Αεραθλητές, που κατέκτησαν τις τρείς πρώτες θέσεις, στα εννέα Αεραθλήματα της Ομοσπονδίας. Έτσι βραβεύτηκε και το πλήρωμα της Αερολέσχης μας, που συμμετείχε στους αγώνες Γενικής Αεροπορίας στο Αεροδρόμιο του Μεσολογγίου, στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου 2023, ο Θοδωρής Γιαννακούλιας, με τον Γιώργο Ζαχαρόπουλο, που κατέκτησαν την τρίτη θέση, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Γενικής Αεροπορίας, που περιλάμβανε Ναυτιλία- Ταξίδι σε διάφορα σημεία  διάρκειας μιας (01:00) περίπου και Προσγειώσεις Ακριβείας, σε συγκεκριμένο σημείο στον Διάδρομο Προσγείωσης.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Αερολέσχης Πύργου, κ. Γιαννακούλιας, είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι με την Τρίτη θέση, διότι δεν είχαμε κάνει σχεδόν καθόλου προετοιμασία, αφ’ ενός, αφ’ ετέρου είχαμε πολλά  χρόνια να συμμετέχουμε σε τέτοιους αγώνες. Μας είπε επίσης ότι η Ελληνική Αεραθλητική Ομοσπονδία (ΕΛ.Α.Ο.) έχει προγραμματίσει την διεξαγωγή Αγώνων Γενικής Αεροπορίας 22 και 23 Ιουνίου 2024 στο Αεροδρόμιο Επιταλίου, με ναυτιλία σε διάφορα αξιοθέατα σημεία της περιοχής και προσγειώσεις ακριβείας.

Είναι ένα πρωτόγνωρο γεγονός για την περιοχή μας, για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας  και για όλη την Πελοπόννησο, η θα είναι πάρα πολύ μεγάλη συμμετοχή των αεροσκαφών, καθώς και των Αεραθλητών, αλλά και η συμμετοχή του κόσμου σε ένα τέτοιο γεγονός πρωτόγνωρο για την περιοχή μας. Για την επιτυχία αυτού του μεγάλου αθλητικού γεγονότος, χρειαζόμαστε την στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, της Περιφερειακής Ενότητας Νομού Ηλείας, των Δήμων, του Επιμελητηρίου  και όλων των τοπικών φορέων και παραγόντων της περιοχής. Συγχαρητήρια στην Αερολέσχη και πάντα επιτυχίες, καλές προσγειώσεις.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo

This will close in 20 seconds