Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Ξεκίνησαν από το Δήμο Ήλιδας οι εργασίες για τις νέες θέσεις στάθμευσης ΑμεΑ εντός Αμαλιάδας

436331101 806024841555714 5230886781501782300 n

Μέσα στις δύο επόμενες εβδομάδες θα επανέλθουν πλήρως οι θέσεις στάθμευσης για ΑμεΑ εντός της Αμαλιάδας, αφού ο Δήμος Ήλιδας ξεκίνησε της εργασίες αποκατάστασής τους, ικανοποιώντας ένα πάγιο και δίκαιο αίτημα του Σωματείου Παραπληγικών & Κινητικά Αναπήρων Νομού Ηλείας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το iliakanea.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι εργασίες αφορούν στη βαφή και τη διαγράμμισης των θέσεων στάθμευσης, οι οποίες είχαν «εξαφανιστεί» τα τελευταία χρόνια λόγω της φθοράς στο χρώμα του οδοστρώματος και λόγω της κατασκευής του έργου ανάπλασης του ιστορικού κέντρο.

Οι νέες θέσεις θα φτάσουν συνολικά τις 17, ενώ έχουν οριστεί από την αρμόδια Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου με σχετικές αποφάσεις. Για τις θέσεις υπάρχει και η συναίνεση του Σωματείου ΑμεΑ της Ηλείας, ενώ έχουν ζητηθεί και επιπλέον επτά θέσεων στάθμευσης για την Αμαλιάδα, τις οποίες αναμένεται το επόμενο διάστημα να εγκριθούν από το δήμο Ήλιδας.

Την πρώτη ημέρα των εργασιών παρακολούθησε από κοντά και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, υποδομών, Πολιτικής Προστασίας και Υδάτινων Πόρων κ. Κώστας Τσεριώνης, ο οποίος επεσήμανε ότι:

«Οφείλουμε ως Δήμος να κάνουμε τη ζωή των Ατόμων με Αναπηρίες και Κινητικά Προβλήματα πιο εύκολη. Έχουν τα ίδια δικαιώματα με όλους και εμείς ως δήμος πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό γι’ αυτούς».

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

stamoulis anakainisi

This will close in 20 seconds