Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mpevoudas 6x10 pasxa 2023(2)
devve 3x10 pasxa 2023 copy
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Υπ. Εργασίας: Επί τάπητος οι αυξήσεις μισθών των εργαζομένων σε Σούπερ Μάρκετ

ergasia work education

Η νέας αύξηση του κατώτατου μισθού, η ανάγκη επαγγελματικής κατάρτισης των εργαζομένων στον κλάδο των σούπερ μάρκετ για καλύτερα αμειβόμενες θέσεις εργασίας, οι μετακλήσεις εργαζομένων και η έλλειψη προσωπικού που εντοπίζεται σε συγκεκριμένες γεωγραφικές περιοχές της χώρας, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Δόμνα Μιχαηλίδου, με το προεδρείο της Ένωσης Σούπερ-Μάρκετ Ελλάδας (Ε.Σ.Ε).

Η Δόμνα Μιχαηλίδου συζήτησε διεξοδικά με τον Πρόεδρο της Ε.Σ.Ε, κ. Αριστοτέλη Παντελιάδη, τον Αντιπρόεδρο της Ε.Σ.Ε, κ. Ιωάννη Μασούτη και τον Γενικό Διευθυντή της Ένωσης κ. Απόστολο Πεταλά, για τη συμβολή των εταιρειών του κλάδου στην ενίσχυση της αγοράς εργασίας της χώρας.

Η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Δόμνα Μιχαηλίδου, μετά το πέρας της συνάντησης, δήλωσε: «Είχα την ευκαιρία να συζητήσω διεξοδικά, με το προεδρείο της Ένωση Σούπερ-Μάρκετ Ελλάδας (Ε.Σ.Ε), σειρά θεμάτων που απασχολούν τον κλάδο, στον οποίο εργάζονται περισσότεροι από 100.000 συμπολίτες μας. Έναν κλάδο που αποτελεί από τους μεγαλύτερους εργοδότες της χώρας και σημείο αναφοράς της καθημερινότητας των Ελλήνων καταναλωτών. Αναγνωρίζουμε τη στήριξη των επιχειρήσεων σούπερ μάρκετ στην αγορά εργασίας αλλά και στην εφαρμογή της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας. Μέλημα μας είναι η στήριξη των εργαζομένων για καλύτερα αμειβόμενες θέσεις απασχόλησης και η στήριξη της υγιούς επιχειρηματικότητας».

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo 1tselepistudio photo

This will close in 20 seconds